Ha Te, mint Nő jól vagy, akkor a környezeted is!

Ahhoz, hogy az életed fejlődjön, hogy minőségben szintet ugorjon, ahhoz először Neked, mint Nőnek szükséges magadban rendet raknod, az elakadásaidat megoldanod, feltöltődnöd önbizalommal a következő célodhoz. Kérdésem hozzád innentől csak annyi: TE JÓL VAGY? És hányadik vagy a listádon?

Stílus és Önbizalom
Program

A maximalizmusod a csúcson. A fáradtságod az egekben és már nem tölt, amit csinálsz. Te pedig, mint Nő, mintha rá se férnél a saját listádra... Ilyenkor szükséges alkalmaznod az elmúlt 20 év alatt kidolgozott önbizalom erősító módszeremet: újra megtanulni élvezni és értékelni azt ami és aki ma vagy, majd egyszerűen, őszintén, önbizalommal tovább lépni a következő célod felé az Életedben - stílusosan. Segítek!

Stílusos könyv
vállalkozó
nőknek

Az életemet, a megéléseimet, a tapasztalatomat adom a kezedbe. Hogy haladj és azt a szerelemmel teli életedet éld, amire születtél, akár a Női, akár az Üzleti életedben.

„Ne tökéletes légy, elég, ha csak szerethető vagy!`` - Kollár Ágnes
KREATIVITÁS
Ami a napi üzleti életedet újra élménnyé teszi

Sokszor túl komolyan vesszük magunkat. Sokszor túl belemerülünk a különböző szerepeinkbe, mint pl Társ, mint Család, mint Vezető. Elfelejtünk menet közben csak lenni, lógni, örülni annak, amit már felépítettünk, ahova már elértünk, amivé váltunk. Egyszerűen elfelejtünk játszani. Közben pedig kétségbeesetten keressük a boldogságunkat és az egyensúlyunkat. Leragadunk a maximalizmusunknál és a napi rutinunknál. Pedig ezt lehet élményként is megélni, újra gondolva a vállalkozásunkat kreatív ötletekkel, hatékony megoldásokkal és a közös tudás energiájának a bevonásával.

SZABADSÁGRA MENTEM MAGAMMAL TRÉNING 3 NAPOS | 11.24-26.
Szabadságra mentem magammal Tréning

3 napos elvonulás Mastermind keretében, hogy végre kiereszthesd a gőzt és megoldást találj arra az EGY elakadásodra, ami utána megoldja az összes többit, hogy végre tovább tudj lépni elégedetten a magán és az  üzleti életedben.

BŐVEBBEN
Kreatív Mastermind

A kreativitás az, ami a cégedben az értékesítést, a legendás vevőélményt mester fokra helyezi. Ez adja annak a lehetőségét, hogy a vállalkozásodba azok az álom ügyfelek érkezzenek, akikre vágysz. A mastermind ötletelése alatt születnek meg ezek a kreatív megoldások, tarts velem.

BŐVEBBEN
Stílus és Önbizalom Program

Olyan sok feladatod van, hogy Te, mint Nő már fel sem férsz a listádra? Már benned él az a Nő, aki mindig is lenni akartál. Készen állsz életed legstílusosabb önismereti utazására, aminek a végén a varázstükrömből végre Rád mosolyog a magabiztos Éned?

BŐVEBBEN
Kreativitás

A kreativitás az a flow a vállalkozásunkban, amitől az újra és újra képes megújulni, nagyobb profitot hozni, magasabb szintre helyezni az ügyfél élményt, minimális befektetéssel.

Csapat

Egy jó Csapat ereje, ahol hasonló gondolkodású Vezetők tudása adódik össze, több évnyi tapasztalatukkal, szeretetükkel, hitükkel a másikban, csodálatos és elsöprő erejű.

Önbizalom

A Brief coaching módszertanával keressük meg az erősségeidet, az eddigi elért eredményeidet, hogy arra támaszkodva tovább tudj végre lépni megelégedetten.

Szabadság

Elégedetten és boldogan megélni az Életünket csak akkor tudjuk, ha időnként rendet teszünk magunkban és magunk körül, szabadon egy pohár borral a kezünkben, egy támogató közegben.

Egyensúly

Hiszek a szerethető Magán- és Üzleti életben. Ehhez megmutatom Neked, hogyan légy minimalistán boldog maximalista Ember, mint Társ, mint Család, mint Vezető.

Minimaximalizmus

A maximalizmusunk sokszor olyanhoz ragaszkodik, ami már nem opcionális, így az visszatartó erővé válik a fejlődésünkben. Gátja lesz a következő lépésünknek, hogy máshogy hozzunk ki többet, élvezhetőbbet a munkánkból. Mutatom, hol érdemes ezen változtatni.

„A gondolatainkkal emeljük fel magunkat. A saját magunkról alkotott kép segítségével kapaszkodunk feljebb. Ha ki akarod szélesíteni az életed, először tágítsd ki a gondolataidat az életről és magadról. Tartsd szem előtt a magadról alkotott ideált, azt, amilyen szeretnél lenni mindig és mindenhol.” (Orison Swett Marden)
2
millió ölelés
122
vendégből lett Barát
6215
mosoly, történet, happy end
521
pohár bor/pezsgő/kávé együtt
Köszönöm nektek
Ügyfeleim gondolatai a közös munkánkról

Ha kaphatok egy lehetőséget, amikor időt tölthetek Ágival, ott lesz fent, lent érzés, de amikor elindulok haza, hosszú ideig viszem majd a szívemben és a fejemben azt a tudást, amit tőle kaptam. És azt, hogy, pont elég vagyok, sikerre vagyok ítélve! Ettől haladok. Ettől érzem jobban magamat a bőrömben. Köszönöm Neked!

DANCS FRUZSINA

Ágitól a tréningek alatt, nagyon sok olyan gyakorlati tudást kaptam, amit utána szinte rögtön
be is tudtam építeni a vállalkozói életembe. Amikor vele ötletek, rögtön jönnek a jobbnál-jobb megoldások, gondolatok. Személyisége inspiráló és pillanatok alatt magával ragad. Csak azt veszed észre, hogy repülnek vele az órák és te még többet szeretnél vele lenni.

JUHÁSZ HENRIETT

Áginak rengeteget köszönhetek, hogy magamban is folyamatosan építem és erősítem az
énképem. Egyre több mindent tudok elengedni, ami működésképtelenné tesz, és óriási megkönnyebbülés, ha gyökerestől kapálom ki. Annak elengedése, hogy el lehet rontani, ki lehet javítani dolgokat, sőt levegőt venni is lehet a felszínen Ágihoz tudom kötni.

SERES SÁRA

Fantasztikus mit hoztál ki belőlem, az érzés és az élmény azóta is bennem él. Azt is adtad nekem példaként, hogy ismerjük el, ha gyengék vagyunk, ha nem tökéletesek és azt őszintén vállaljuk fel. Hogy, lehetünk komoly vállalkozók, de mellette őrizzük meg a gyermeki nyitottságunkat, rácsodálkozásunkat a másik emberre, a világra. Nagyon szeretem veled tanulni az életet!

RÉTI ILDIKÓ
Szeretettel várlak a klubbomban!
Love. Life. Business. Club.

Régi vágyam vált valóra, amikor létre hoztam a Love.Life.Business. Club-ot.

Azoknak a vezetőknek, akik éppen olyan teli energiával szeretik élni a magán- és az üzleti életüket, mint ahogyan én is. Akiknek fontos a tanulás, a fejlődés, a pozitív jövőkép.

Nagyon jó érzés ebben a zajos világban rátalálni azokra a hasonló értékrendű Emberekre, akik amellett, hogy haladnak, arra is figyelnek, hogy a tudásukkal, tapasztalatukkal másoknak is segítsenek. Ebben a zárt csoportban osztom meg a saját napi magán- és üzleti életem megoldásait is.  Illetve ötletelek a felmerülő elakadásokon, legyen ez célállítás, anyagi biztonság, üzleti elakadás vagy a kezdő lépések egy vállalkozás életében. Őszintén, virágnyelv nélkül, szeretettel. Vigyázva Rád.

Rólam
PROGRAMOK
Melyik programon találkozunk?

Szerinted melyik az, amelyik most a legtöbbet tudja adni Neked? Az általad választott tréningen végtelen szeretettel várlak Téged.

Blog
Gondolatok Tőlem Neked
+
Igazán adni, figyelni a másikra csak nagyon kevesen képesek
Tudod, mi érint meg nagyon újra és újra? Amikor el kell menned ahhoz a megszokott...
+
„Mindennek van eleje és vége.”
Katával, a kisebbikemmel, két napos tréningen voltunk. Vállalkozóként éli Ő is a világát, annak minden...
Kollár Ágnes Rólam
+
I am enouh!
Magyarul írok, mégis ez a mondat angolul jobban tetszik számomra.Tömörebb. Az alapom lett ez a...
Szeretnél értesülni legújabb programjaimról, kedvezményeimről? Iratkozz fel!Érdekel