Élj végre boldog, harmonikus, megfelelésektől mentes életet

Az életet, amire mindig is vágytál és amit MEGÉRDEMELSZ mint NŐ

Erre tanít meg Téged ez a könyv.

Az életemet, a megéléseimet, a tapasztalatomat adom a kezedbe. Hogy haladj és azt a szerelemmel teli életedet éld, amire születtél, akár a Női, akár az Üzleti életedben.

Itt az idő, hogy őszintén kimondd: Pont elég vagyok!

Soha ennyire nem volt még szükség…

Ma, ebben a rohanó világban, amikor divat szépnek és tökéletesnek lenni, szükség van az őszinte szóra, őszinte érzelmekre. Most van az a világ, helyzet (covid, háború, válság), amikor még nagyobb szükségünk van, hogy mentálisan és fizikailag is jól érezzük magunkat a bőrünkben. Csak így tudunk normális, számunkra kedvező, jó döntéseket hozni akár a magán, akár az üzleti életünkben és meglépni a változással járó nehézségeket. Szükséges ehhez újra és újra visszatölteni magunkat, és olyan dolgokkal körülvenni, mint ez a könyv, ami egyben támasz, egyben gyakorlati megoldást kínáló élettörténet.

Úgy érzed, olykor maga alá temet az élet

és rendkívül nehéz megfelelned a környezetednek?

Szégyelled
Önmagad?

A legbelső valós éned? Nem mered, vagy csak félve mered felvállalni Magadat, mert úgy érzed, mindenki jobb, szebb, okosabb, tehetségesebb, mint Te?

Mindent próbálsz
tökéletesen csinálni?

Akár erődön felül teljesíteni, csak azért, hogy mások elismerjenek, szeressenek, és mégis úgy érzed, sokszor nem jól csinálod?

Inkább alkalmazkodsz másokhoz?

A férjedhez, gyerekedhez, munkatársadhoz, csak nehogy konfliktus legyen belőle, és elhagyva, nem szeretve érezd Magadat?

Tele vagy korlátozó
hiedelmekkel?

Ezeket már felismerted, de fogalmad sincs, hogyan vetkőzd le ezeket a szebb, harmonikusabb, teljesebb, boldogabb jövőd érdekében?

Félsz, hogy nem vagy jó Anya?

Hogy nem a legjobb nevelést tudod adni a gyermekednek, bármennyire is a számára legeslegjobbat szeretnéd?

Nem tudsz helytállni minden szerepedben?

Nehézséget okoz, hogy egyensúlyt tarts az életed területein, és hogy elég jó legyél, mint Nő, mint Anya, mint Társ, mint Vezető?

Az az igazság, hogy mindezeken végigmentem már én magam is. Úgyhogy pontosan tudom, hogy hogyan érzed Magad, milyen gyötrő gondolatokkal küzdesz meg naponta. De a jó hírem, hogy van kiút, és épp erről számolok be Neked könyvemben.

Olvasás közben megélheted, hogy nem vagy egyedül a gondolataiddal, félelmeiddel, hogy mások is átmennek azokon a problémákon, amelyeken Te keresztülmész. Nincs Veled az égvilágon semmi gond csak azért, mert nem megy minden elsőre, vagy épp tökéletesen. Ez így ÉLETszerű.

Ha készen állsz arra, hogy végre a maximalizmusod nélkül éld a minimalista, őszinte, szerethető életedet, akkor megmutatom Neked, hogyan tettem és teszem én ezt nap mint Nap.

Valójában nem azért vagy jó, mert szép vagy, hanem azért vagy szép, mert jó vagy.

Ez a könyv egy pozitív átalakulás útját meséli el Neked

amit Te Magad is végigjárhatsz

Megtalálod a harmóniát

Megbékélsz Magaddal, képes leszel helyre állítani a külső és belső egyensúlyt az életedben. Jól fogod érezni Magadat a bőrödben, és ezáltal jobb lesz a kapcsolatod a férjeddel, gyermekeddel, és a környezetedben mindenkivel. Végre úgy érzed majd: a Világ nincs Ellened, és élni jó!

Növekszik az önbizalmad

Nem vagy egyedül az alacsony önbizalom és önértékelés problémájával. Tengernyi nő társunkkal együtt én is megküzdöttem ezekkel, de mostanra már egy erős, magabiztos, független Nőnek vallom magam. A könyvben megmutatom Neked, hogy hogyan sikerült mindezt elérnem, és hogyan tudod Te is elérni.

Jó Anya lehetsz

Valószínű, már most is az vagy, csak még nem látod. Gyermeked nem egy tökéletes, isteni lényt keres Benned (ami sosem lehetsz). A könyvvel megláthatod, hogy minden értékeddel és hibáddal együtt egy csodálatos Ember, Nő, Anya vagy, és így kiépülhet a szeretettel és bizalommal teli kapcsolat köztetek.

Jó Szerető, Társ lehetsz

Nem vagy egyedül az alacsony önbizalom és önértékelés problémájával. Tengernyi nő társunkkal együtt én is megküzdöttem ezekkel, de mostanra már egy erős, magabiztos, független Nőnek vallom magam. A könyvben megmutatom Neked, hogy hogyan sikerült mindezt elérnem, és hogyan tudod Te is elérni.

Munka-Család egyensúly helyére kerül

Feleség. Édesanya. Stúdió tulajdonos. Stylist. Coach. Ez mind én volnék. Talán Te is belátod, hogy nem könnyű ennyi szerepben egyszerre megfelelően helyt állni. Megmutatom Neked az utat, hogy hogyan lehet megteremteni a megfelelő egyensúlyt ennyi sok életterületen is, ahol sem a család, sem a munka nem sérül.

Álmok helyett beteljesedett célok

Ha szeretnél komoly szintet ugrani, fejlődni, megvalósítani Önmagadat, leküzdve a negatív paradigmáidat, és a folyamatos álmodozgatás helyett megvalósult célokat akarsz, akkor a könyvön keresztül mutatok Neked egy módszert, egy utat, amelyet én már bejártam, megtapasztaltam, és amelyen Te is végig tudsz menni.

Alkalmazd a tudásomat és éld át Te is azt, Köszönöm, végre jól érzem magam a bőrömben!

3 életterület

amelyekben óriási segítség lehet Számodra ez a könyv

Párkapcsolat, házasság

Szomorú, de a kommunikáció ma igen háttérbe szorult. Mint, ahogyan az egymásra figyelés is kihalóban. Nekem azonban végül ez mentette meg a házasságomat. Először csak az írás erejét használtuk levél formában, majd jött az értelmes, odafigyelő kommunikáció is. Szeretném Neked azt a megértést átadni, hogy amit mondunk, azt a másik másképpen értelmezi. Megmutatom, milyen pici változás elég, hogy az értő kommunikáció újra visszatérjen és működjön a mindennapjaitokban.

Anyaság

Anyaként mindent tökéletesen szeretnénk csinálni, a végén mégis mi vagyunk mindennek az oka. De nem vagyunk Istenek, csak egyszerűen Édesanyák. A lányaimmal megélt történetek remélem, megmutatják Neked, hogy hibáznod ér. Ebben a szerepünkben sem szükséges tökéletesnek lennünk, hanem emberinek, őszintének, szerethetőnek. Mert Ők, a gyermekeink, ezt értékelik a legjobban. Cserébe a barátságukat és a támogatásukat adják, az örök szeretetükkel.

Vállalkozás

A Nő – Anya – Társ hármasába, mikor megérkezik a szerelmetes munkád, a Vállalkozásod, néha az egyensúly valóban egy elérhetetlennek tűnő csoda az ember szeme előtt. Pedig nem az. Saját példámmal megmutatom a priorizálás nekem hogyan lett napi rutin. És azt is, hogy az örök lelkiismeret-furdalás skáláján hol érdemes élned. Mert a vállalkozásod csak akkor halad, ha rend van Benned és béke otthon. Mutatom, hogyan. Két gyerekkel, tanulással, társsal, szülőkkel, edzéssel. Hogy megértsd, ha Te jól vagy, akkor a vállalkozásod is halad.

Ez a könyv...

Könnyebb megoldást ad

Könnyű vele azonosulni + könnyen értelmezhető példák = A megoldásokat is könnyebb Magadévá tenned.

Őszinte

Pucérra vetkőzöm előtted, mint Nő a Nő előtt, őszintén írok arról is, ami szar, nem hamukázok.

Rövid

Könnyedén elfér a táskádban, és kicsi adagokban, kis időközökben is tudod olvasni.

Gyakorlatias

Csupa olyan dolgot osztok meg benne, amelyet magamon már kipróbáltam, és ami bevált.

Igaz történetet mesél el Neked,
amit könnyedén másolhatsz

Nem vagyok sem szebb, sem jobb, sem okosabb Nálad, és nem volt jobb hátterem sem. Mégis megcsináltam. Úgyhogy Te is képes vagy rá! Meríts az életemből, mert az én tapasztalásaim lerövidítik Számodra az utat.

Nem szégyen az őszinte érzést kimondani, megélni. Bátorság gyengének tűnni. Ez emberi dolog.

Ti mondtátok...

Szeretett olvasóim véleménye a könyvről

Minden egyes centijén végigmentem már az önkeresés skálájának

Zuhantam, fent voltam, sírtam, nevettem, élveztem és hánytam magamtól

Ezért ismerem a helyzetedet, bármilyenben is vagy

Éltem erős megfelelési kényszerben, kerestem önmagam, és hogy hogyan lehetnék az a boldog, elégedett Nő, akivé valóban válni szeretnék, álltam válás szélén, voltak nehéz anyagi időszakok, dolgoztam kislányként, jött a megvilágosodás, majd az újabb megvilágosodás… Szóval elég komoly utat jártam be idáig.

Nem akarlak a teljes élettörténetemmel traktálni. De fontosnak vélem azt, hogy megértsd, miken mentem keresztül ahhoz, hogy idáig eljutottam. Ez mind hozzátett és kellett ahhoz, hogy ma azt és úgy tudjam átadni Neked, ahogy Téged a leginkább segíteni tud.

A kezdetek

Kicsi lányként sosem voltam elég jó. Kinek másnak? Hát az Apukámnak. Így a kényszeres megfelelni akarás hosszú-hosszú úton elkísért.

Anyukám pedig nagyon szép Nő volt, mindig adott magára. De úgy, ahogy az másoknak megfelelt, nem pedig magának.
Nem akartam értéktelennek érezni magam, de úgy akartam élni az életemet, ahogyan én szeretem. Hát elkezdtem keresni azt, akivé válni akarok.

Természetesen először a külsőségekben keresgéltem. Azt hittem, ez elég a Nővé váláshoz.

De valahogy a szomszéd nője mindig zöldebb volt számomra. Én meg a kis szürke kisegér. Pedig kaptam ám pozitív visszajelzéseket bőven. De egyszerűen nem hallottam meg. Ezzel biztosan Te is hasonlóan vagy.

Lánykoromban kevés pénzünk volt, nem futotta csodaszép ruhákra nekem, amiktől gyönyörűnek érezhettem volna magam. Ezért már 12 éves koromban munkába álltam, hogy megteremtsem magamnak. De még így is csak kevés darabot tudtam megvenni. Muszáj volt hát elkezdenem kreatívan használni az egyes darabokat, ami aztán a véremmé vált.

Ugorjunk egy kicsit az időben… Válás szélén állok. És azért, hogy ez ne történjen meg, szükségem van pénzre. Ezért nyitottam egy butikot. Kezdetben alig döcögött. De valamiért így is imádtam.

A Megvilágosodás

Azért, hogy többet tudjak az öltözködésről, elutaztam az elegancia, a finom illatok mennyországába, Monacóba. Én kis biciklis nadrágban, pólóban. Az előttem ellibbenő NŐK meg kisfeketében, egy szál szandálban, könnyedén, természetesen viselve magukat. Gyökeret eresztve, nyálcsorgatva bámultam őket. „Ilyen nincs!” – gondoltam magamban – „Hogy lehet a “semmit” ilyen szenzációs módon viselni?!”

Sosem felejtem el ezt a pillanatot. Bevésődött, és ott, abban a pillanatban tudtam, hogy ez az egész valami kell nekem. Meg akarom tanulni, mi az, hogy Nőnek lenni, stílusosnak lenni, aminek a lényege a minimál, és ha nálam a tudás, akkor azt másoknak is tovább adni, ha éppen ilyen bénának érzik magukat, mint akkor én.

Hát innen indult minden. Ettől a pillanattól.

A tanítás fejlődése

Ezek után rettentő erős volt bennem, hogy mindezt meg akarom osztani másokkal. Lehetőleg minél gyorsabban. Olyannyira, hogy szinte már-már fojtogattam vele másokat, hogy „Hogy nem látja? Hát így kell ezt csinálni!” Jöttem a friss tudással, az új látásmóddal, és a másik ebből pillanatokat fogott, én meg 30 évet akartam hirtelen neki pótolni. Azután lecsillapodtam, türelmet gyakoroltam, mint egy buddha, és arra kezdtem figyelni, hogy a bennem lévő tudást lefordítsam átadhatóvá, megérthetővé.

Át akartam adni, hogy azt éld, mint Nő, amire valóban Te vágysz, ami Téged szolgál és úgy, hogy merd azt élvezni.
Egyébként csak egy nadrágért jöttek be az üzletbe, szóval nem volt egyszerű átnyomni 5 perc alatt, hogy „Ok. Te csak egy nadrágot akarsz, de egyébként meg a lelkedet is összerakom, mert Te belül vérzel.”

És tovább fejlődött az üzenet, amelyet át akarok adni:

„Ne tökéletes akarj lenni!
Elég, ha csak szerethető vagy!”

A szerethetőséged pedig nem a maximalizmusodon múlik. Ez felejtős. A szerethetőséged ott áll vagy bukik, hogy mennyit adsz őszintén, tisztán, odafigyelve, ölelve Magadnak és másoknak. Maga a szépség egy szakma, amit bármikor bárkiből lehet kreálni. De tiszta, jó Embert nem. Az tanulás, önképzés, befelé figyelés, némi egyensúly.

Ha változni akarsz, lépni, merni, akkor meg hajrá, én leszek a legnagyobb támogatód : )

Szívből kívánom, hogy ez a könyv legyen a barátod, a segítőd, amikor úgy érzed, minden összecsap feletted. Amikor a legszívesebben inkább kiülnél a világ végére, mert eléééég a mindennapi harcból, ahogy zsonglőrködsz, mint Nő, mint Társ, mint Édesanya, mint Üzletasszony. Az egyensúlyt időnként nehéz megtalálni a szerepeink között, de nem lehetetlen. Leírtam Neked, hogy ez nekem hogyan sikerült.

Alkalmazd a tudásomat és éld át Te is azt, amikor a benned élő csodálatos Nő megelégedetten felsóhajt: Köszönöm, végre jól érzem magam a bőrömben!

Kiknek szól?

100%-ig Neked való ez a könyv, ha…

Túlzott maximalista vagy

Mindent is egyszerre és tökéletesen szeretnél csinálni, első osztályú jegyed van a kiégéshez.

Túlzottan meg szeretnél felelni

Mindent is megteszel a másikért, és valahogy mégsem azt a hatást váltja ki, mint amire vágysz, és nem érted, hogy miért.

Minden szerepedben jó akarsz lenni

Szeretnéd a legjobbat nyújtani, mint Nő, mint Anya, mint Társ és mint Vezető egyszerre, hogy egyik terület se sérüljön.

Szereted az életszagú történeteket

Keresed azok történeteit, akik Hozzád hasonló helyzetben voltak és sikeresen kijöttek belőle, hogy tanulhass tőlük.

Megrendelés

Rendeld meg a saját példányodat most!

Személyes adatok

Számlázási adatok:

Szállítási adatok:

Ha bármilyen kérdésed lenne a könyvvel vagy a rendeléssel, szállítással kapcsolatosan, akkor írj bátran a studio@kollaragnesstudio.hu e-mail címre, és örömmel megválaszolom.

Ha szeretnél boldogan és harmóniában élni, Magadat elfogadni és szeretni, és minden női szerepedben helyt állni, akkor ez a könyv nem hiányozhat a polcodról!

„A legalkalmasabb időpont egy fa ültetésére húsz évvel ezelőtt volt. A második legalkalmasabb időpont most van.”

Ha most nem cselekszel, akkor valószínűleg később sem fogsz. Halogathatod tovább, hogy tegyél Önmagadért, de akkor soha nem fog pozitív irányba változni az életed.

Szeretlek, és tudom, hogy nehéz most ezeket hallani (olvasni), de ez a kegyetlen valóság, mindezt a Te érdekedben mondom el Neked.

Én mutatok Neked ehhez a pozitív változáshoz egy lehetőséget, egy utat, amelyet én már sikerrel bejártam, és amelyet Te is könnyen Magadévá tehetsz. Az, hogy élsz-e vele, kizárólag Rajtad múlik. Megerőszakolni nem tudlak, és nem is szeretnélek : )

A döntés teljes mértékig a Te kezedben van.

Ha mégis úgy érzed, ez a könyv most nem Neked szól, akkor is szívből kívánok Neked egy boldog, harmóniával teli, szeretetteljes életet! ❤️

Ölellek,

Ági

© 2022 Somogyi 2001 Kft.  |  Created by: ProduktON!