Stílusos könyv
vállalkozó
nőknek

Az életemet, a megéléseimet, a tapasztalatomat adom a kezedbe. Hogy haladj és azt a szerelemmel teli életedet éld, amire születtél, akár a Női, akár az Üzleti életedben.

Alkalmazd a tudásomat és éld át Te is azt, Köszönöm, végre jól érzem magam a bőrömben!
HÁTTÉRGONDOLAT A KÖNYVHÖZ
I am enough - Pont elég vagyok

Ha készen állsz arra, hogy végre a maximalizmusod nélkül éld a minimalista, őszinte, szerethető életedet, akkor megmutatom Neked, hogyan tettem és teszem én azt nap, mint Nap.

Ez a könyv, ha már csak ránézel a borítójára is, emlékeztetni fog Téged arra, hogy a
megfelelési kényszered nélkül, mennyivel könnyebben oldódnak meg az előtted lévő feladatok. Mennyivel könnyebb jól érezni magadat a bőrödben, ha elengeded a tökéletességre való törekvésedet és „csak” szerethetően, őszintén adod magadat, mint Nő, mint Társ, mint Családot összetartó Anya, mint álomból lett célját megvalósító Vállalkozó.

Az életemet, a megéléseimet, a tapasztalatomat adom a kezedbe.

Hogy haladj és azt a szerelemmel teli életedet éld, amire születtél, akár a Női, akár az Üzleti életedben. Elfogadd a fent és a lent létezését, ami éppen úgy hozza számodra a boldog megéléseket, mint a nagy tanulásokat.

Végre kimond azt, hogy: I am enough / Pont elég vagyok!

Pongor Juhász Attila

Ha férfi vagy, akkor azért ajánlom neked ezt a könyvet, mert bensőséges információkat kaphatsz belőle, hogy milyen egy igazi TÁRS. Ha nő vagy, akkor azért ajánlom, hogy felvértezd magad azokkal a tippekkel, amelyek segítségével egyensúlyba tudod hozni az életed minden fontos szerepét. Mert: "ha neki sikerült, neked is fog!"

Pongor Juhász AttilaMentorom, a komfort-zónám startgombja
Reisz Judit

Olvasod a könyvet, és mintha Rólad szólna. Ez álom, vagy valóság? Most pedig csak egy picit becsukom a szemem, és szabadon eresztem a bennem élő kicsi lányt. Aki nem is olyan régen függönnyel a fején királylányként rohangált, mert eszébe sem jutott, hogy ez álom, nem valóság. Szeretettel ajánlom Ági könyvét a Te valóságodnak is.

REISZ JUDITTulajdonos, trefagyar.hu

Mindenkinek ajánlom ezt a könyvet, aki ki szeretne lépni a komfort zónájából, csak nem tudja, hogyan kezdjen hozzá. Régóta gondolkozik azon, hogy valami nem kerek az életében, úgy érzi, hiányzik belőle valami, csak nem tudja, hogy mi az, de változtatni akar. Vagy azt szeretné megtudni, hogy mitől is vonzó és sikeres Nő egy Nő! Egyes fejezeteket napi szinten ajánlom ismételni!

JUHÁSZ HENRIETTTulajdonos, hatasreklam.hu

Ez a könyv legyen a barátod, a segítőd, amikor úgy érzed, minden összecsap feletted. Amikor a legszívesebben inkább kiülnél a világ végére, mert eléééég a minden napi harcból, ahogy zsonglőrködsz, mint Nő, mint Társ, mint Édesanya, mint Üzletasszony. Az egyensúlyt időnként nehéz megtalálni a szerepeink között, de nem lehetetlen. Leírtam Neked, hogy ez nekem hogyan sikerült. Alkalmazd a tudásomat és éld át Te is azt, amikor a benned élő csodálatos Nő megelégedettem felsóhajt: Köszönöm, végre jól érzem magam a bőrömben!

ANő és az Anya és a Társ hármasába mikor megérkezik a szerelmetes munkád, a Vállalkozásod, néha az egyensúly valóban egy elérhetetlennek tűnő csoda az ember szeme előtt. Pedig nem az. Saját példámmal megmutatom a priorizálás nekem hogyan lett napi rutin. És azt is, hogy az örök lelkiismeret-furdalás skáláján hol érdemes élned. Mert a vállalkozásod csak akkor halad, ha rend van benned és béke otthon. Mutatom, hogyan. Két gyerekkel, tanulással, társsal, szülőkkel, edzéssel. Hogy megértsd, ha Te jól vagy, akkor a vállalkozásod is halad.

Szomorú, de a kommunikáció ma igen háttérbe szorult. Mint, ahogyan az egymásra figyelés is kihalóban. Nekem azonban végül ez mentette meg a házasságomat. Először csak az írás erejét használtuk levél formában, majd jött az értelmes, odafigyelő kommunikáció is. Szeretném Neked azt a megértést átadni, hogy amit mondunk, azt a másik másképpen értelmezi. Megmutatom milyen pici változás elég, hogy az értő kommunikáció újra visszatérjen és működjön a minden napjaitokban.

Amikor Édesanya vagy Társ vagy, sokszor az otthonról hozott mintákat másolod. Ami vagy jó volt vagy kevésbé az. Észre sem veszed és már azt éled, úgy reagálsz, amit Te gyermekkorodban tiltakozva elutasítottál. Ezen egyszerű változtatni, ha ezt innentől tudatosan figyeled a napi szokásaidban és tetten éred azokat, amiket le szeretnél tenni. Hozom rá a saját példámat, használd, mert működik. Az én házasságomban 33 éve.

Anyaként mindent tökéletesen szeretnénk csinálni, a végén mégis mi vagyunk mindennek az oka. De nem vagyunk Istenek, csak egyszerűen Édesanyák. A lányaimmal megélt történetek remélem, megmutatják Neked, hogy hibáznod ér. Ebben a szerepünkben sem szükséges tökéletesnek lennünk, hanem emberinek, őszintének, szerethetőnek. Mert Ők, a gyermekeink, ezt értékelik a legjobban. Cserébe a barátságukat és a támogatásukat adják, az örök szeretetükkel.

KÖYVRENDELÉS
Rendeld meg a saját példányodat még ma!