Kreatív
Mastermind

A céges értékesítésedben, vevőid legendás ügyfélkezelésében, az Elit ügyfélköröd megszerzésében van az a plusz profitod, amelyeket kár lenne az asztalodon hagyni. Kreatív ötleteléssel keressük meg erre együtt a megoldást.

Annak az 5 embernek az átlaga vagy, akivel a legtöbb idődet töltöd - Jim Rohn
KREATÍV MASTERMIND VEZETŐKNEK
Mi is az a Kreatív Mastermind?

A Mastermind fogalmával ma még csak ismerkednek itthon nálunk a vezetők. Pedig átütő erejéről Napoleon Hill már 1937 – ben írt a Think and Grow Rich című könyvében. Ez a közös, kreatív ötletelésről szól, a közös tudás, tapasztalatok átadásáról, megosztásáról egy zárt csoporton belül, ahol hasonló “mesterelmék” ülnek össze a céges vagy magán életbeli elakadásaikra, kérdéseikre választ keresve.

Kreatív mastermind
KREATÍV MASTERMIND
Miben van a Mastermind ereje?

Vezetőként nagyon sok segítséget kapunk mind a kollégáinktól, mind az online világ tudástárából, mind tréningeken, szakmai konferenciákon. Azonban időnként a bennünk lévő kérdésekre pont egy Mastermind fog választ adni, annak ereje fog bennünket tovább lökni. MIÉRT?

 • Mert, amikor ezt egyedül teszed, mindig ugyan azon a sémán mész át újra és újra. Az új megoldások akkor születnek, mikor más megközelítést használsz.
 • Mert, a megoldásközpontú kérdéseim kizökkentenek Téged a megszokott sémádból, így más megoldásaid születnek, amelyek azonnal alkalmazhatóak.
 • Mert, a szakmai tudásom és a vállalkozói tapasztalatom, amivel segítelek, nem elmélet, hanem megélt gyakorlat a saját üzleti életemből.
 • Mert, a kreativitás az a része a munkádnak, amire se időd, se energiád, inkább a napi megoldás embere vagy, azonban már szintet akarsz lépni az Elit vendégkör felé.
 • Mert, ez az ötletelés csak a Te cégedről szól, én csak rád figyelek, így személyes megoldások születnek.
 • Mert, együtt egyszerűen minden könnyebb, mert, nem istenek vagyunk, csak csodálatos Emberek, akik néha elfáradnak és nem látják a fától az erdőt.
A saját történetem a Mastermind-dal

Amikor a második Mastermindomba invitáltak a többiek, én először nemet mondtam. Azt éreztem, hogy nem tudok eleget adni ennyi szuper, okos embernek. Ráadásul az én vállalkozásom nem egy nagy cég, ráadásul bőven rajta mit alakítanom folyamatosan, így nem éreztem magam kompetensnek, hogy valaki majd ebben is tanulhatna tőlem.

Csatlakozom!

Mikor másodjára is megkaptam a felkérést, már mentem. Boldogan, de félve vettem részt az első összejövetelen, vajon tudok-e eleget adni másoknak. Az első nap után azonban a félelmem elmúlt. Hiszen őszintén az lehettem, ami és aki vagyok és arról beszélhettem, amit tudok és szeretek. Végtelen jó nap volt és hasznos számomra. Azóta sok közös napon vagyunk túl és  sok közös élményen is, ahova már a családunk is velünk tartott. Átlendített a mastermind ereje a legnagyobb mélységeimen, amiből a többiek segítségével felálltam. És kaptam rengeteg hitet, támogatást a következő lépésemhez. Különben ezt a programot sem hoztam volna létre Neked. Én sokkal több lettem általa, ölelés, Ági

TÖRTÉNETEM
Én a Mastermind előtt

Vállalkozóként mindig döntésben voltam, folyamatos fejtörésben, hogyan tovább. Induláskor a támogató közegem mindig adott hozzám kellő pluszt, megoldást és általuk mentem előre. Majd már olyan kérdésekre kerestem a választ, ami meghaladta a Családom, a Kollégáim, a Barátaim tudástárát.

 • Maradtam a dilemmáimmal egyedül.

Ezután jöttek a tréningek, a szakmai konferenciák, expók, ahol megint töltekeztem gondolatokkal, ötletekkel és megint haladtam.

 • Mindig egy picit előre.
 • Magányosan.

De ebben nagyon elfáradtam időnként. Jól esett volna egy olyan visszacsatolás, ami már nem csak a mérhető számokból, eredményekből áll össze, hanem valami másról, többről szól. Majd eljött az is, mikor is elértem a komplexitás plafonomat és  már az üzleti irányomban sem voltam biztos, hogy merre tovább.

 • Tudtam, keresnem kell valami közeget, aki segít nekem.
TRANSZFORMÁCIÓ
És a Mastermind óta?

Így kerültem Pongor-Juhász Attila Elit – Coaching üzleti programjába és ott tanulhattam először a Mastermind fogalmáról, technikájáról. Nem tudom Attilának ezt és a többi tudást eléggé megköszönni. Itt is végtelen hálával írom le a nevét, mert annyi új információt és támogatást kaptam tőle. És egy új szerelmet, a Mastermind-ot, ami tovább támogatta, erősítette az üzleti életemet.

 • Azóta másik lábat építek a vállalkozásomnak.
 • Megtaláltam a szerelem-tréning munkámat.
 • Azóta átalakítottam a stúdiómat
 • Kiadtam a könyvemet.
 • Elvégeztem a brief-coach képzést.
 • Hatékonyabb és pontosabb lettem, mert a Mastermind tagjaim nem engednek a nagy kreativításomban szétfolyni.
 • Nem vagyok egyedül az üzleti életemben.
A MASTERMIND MENETE
5+1 DOLOG, AMIBEN A MASTERMIND MÁS, MINT EGY TRÉNING
Csapatmunka

A Mastermind alatt közösen folyik a kreatív ötletelés egy-egy megoldáson, a Tiéden is. Mindenki beleteszi azt, ami az ő erőssége, tudása és kiveszi azt, amiből Ő tud tovább haladni.

Kontrol

Amikor egy ötleted megszületik, az akkor ér célba, ha az működik is. A csapat ezt figyelmesen végig kíséri és folyamatos visszajelzést vár Tőled, hogy hogyan is áll a projekted. Ez a kontrol az, amitől a vezető nincs egyedül az útján. Így Te sem. Ez a csapatnak az az óriási ereje, amitől elégedettebbé válsz és eredményesebbé.

Együttes tapasztalat

Hihetetlen mennyi tapasztalattal, tudással bír 5-6 ember. Mennyi időt spórol meg ez számodra, amit neked már nem kell átélned, csak azok bölcsességét, produktumát használnod.

Konkrét vállalás

A kreatív ötletelés egy dolog, de a Mastermind célja egyben az eredményességed is, azaz az ötletből szükséges tényleges megoldást csinálnod. A konkrét vállalásoddal már az ember számonkérhető, ellenőrizhető. Ez az egyik legnagyobb erőssége a Mastermindnak, hiszen, ha megmozdulni sincs kedved a fáradtságtól, a vállalásod miatt egészen biztosan nekiállsz a megvalósításnak.

Kreatív ötletelés

Kreatívkodni együtt mindig könnyebb, mert mindig van valakinek egy plusz mondata, tudása, poénja, amiből tovább tudsz építkezni, tovább tudsz alkotni. Szabadon száll ilyenkor ezernyi ötlet, ami összeáll a végén egy csattanó megoldásnak, csak használnod szükséges.

Pontosság

A közös munkának a pontosság az egyik alapja. Még akkor is, ha a csapat tagok között van olyan, akinek ez nem az erőssége. Itt mindenki ezt tiszteletben tartja, mind a napi rendben, mind a vállalásokban, mind a másik idejét megbecsülve.

Kollár Ágnes tréner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed pellentesque in lorem ut volutpat. Nulla tellus mi, lobortis sit amet volutpat quis, pulvinar vel dui. Phasellus vehicula sollicitudin tempor

NÉVTITULUS
Kollár Ágnes tréner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed pellentesque in lorem ut volutpat. Nulla tellus mi, lobortis sit amet volutpat quis, pulvinar vel dui. Phasellus vehicula sollicitudin tempor

NÉVTITULUS
Kollár Ágnes tréner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed pellentesque in lorem ut volutpat. Nulla tellus mi, lobortis sit amet volutpat quis, pulvinar vel dui. Phasellus vehicula sollicitudin tempor

NÉVTITULUS
Amikor nem volt elég pénzem, leültem gondolkodni, és nem futottam munkát keresni. Az ötlet – a legdrágább termék a világon. - Steve Jobs
Helyszín

Kollár Ágnes Stúdió
H-5000 Szolnok, Tófenék u. 7.

Időpont

2020. 01. 22.

Jelentkezési díj

1 alkalom : 35 ezer Ft
4 plusz 1 alkalom : 150 ezer Ft

KREATÍV MASTERMIND
Hogyan csatlakozhatsz a következő Kreatív Mastermindhoz?
Csoportok

Évente mindössze két csoport indul, maximum 6 fővel.

Próba

Lehetőséged van kipróbálni, ha egy alkalomra csatlakozol hozzánk.

Éves tagság

Éves programra jelentkezve veszed ki a programból a legtöbb eredményt.

KREATÍV MASTERMIND
Gyakran Ismételt Kérdések

Ha nem kaptál választ minden kérdésedre, nézd át azokat a válaszokat, amiket neked gyűjtöttem össze.

KREATÍV MASTERMIND
Csatlakozom a tréninghez!