Delfin-effektus
Vezetői Tréning

A vezetői maximalizmusod a csúcson. A fáradtságod az egekben és már nem tölt, amit csinálsz. Ilyenkor szükséges alkalmaznod a Delfin-effektus módszeremet: újra megtanulni élvezni és értékelni azt ami és aki ma vagy, majd egyszerűen, őszintén, önbizalommal tovább lépni a következő célod felé az Életedben. Segítek!

Választhatsz: Azt mondjam, amit hallani akarsz vagy azt, ami előre visz Téged?
ÚJRA ÉLEK MÓDSZER A'LÁ KOLLÁR ÁGI
Hogy miért hoztam létre Neked a Delfin-effektus vezetői tréningemet?

Mert, amikor a tréningjeimet rendszeresen azzal kezdtem a Vezetőknek, hogy a delfin a kedvencem, mert az élete egyszerű és szeretnivaló, hiszen az csupán 3 dologról szól: Szex, Kaja, Játék… onnantól mindenki mosollyal az arcán kíváncsian figyelt és az energia szintek egyből megemelkedtek a teremben.

Kiégés

Vezetőként előbb-utóbb elérsz oda, amikor a munka rutinná válik és eltűnik belőled a tűz. Csinálod, de már nem tölt, inkább lehúz, fáraszt. Nem találod a helyedet és nem látod a következő lépésedet sem. Vagy, ha látod is, a kellő önbizalmad hiányzik hozzá.

Delfin effektus

Eljön az a pillanat, mikor már több tudás szinte nem is fér a fejedbe. Mindent kontroll alatt tartasz, mindent elemzel és mindenből eleged van. Mert menet közben elfelejtetted hogyan is akartál élni anno. Amikor is három szó elég volt a boldogságodhoz: szex, kaja, játék.

Belső figyelés

Minden vezetőnek, így Neked is szükséged van időnként a csendre.  Amikor is csak befelé figyelsz, rá bízva magad a belső intuíciódra. Mi az, amire vágysz? Mi az, ami valóban boldogsággal töltene el Téged? Minden kérdésedre tudod a választ.

Megvalósítás

Amikor már újra ott van előtted a következő cél, amikor már újra játszik az agyad, amikor megszületett benned újra az egyensúlyod a tréning során, akkor állsz készen a következő lépésed megvalósítására – energiával és önbizalommal teli!

Következő cél

Cél nélkül nincs sem belső elégedettséged, sem külső eredményességed. A cél az, ami kimozdít Téged egy megrekedt állapotból. Ezt Neked szükséges megfogalmaznod, hogy újra bele tudj állni lelkesen az életedbe, a munkádba önbizalommal tele

Elégedettség

Az elégedettség érzése az, amire igazából eredményként vágyunk. Az elégedettség magunkkal és az elért, kézzelfogható eredményeink együtt adják azt a finom, jóleső érzést itt, amit másképpen boldogságnak hívunk. Amit annyira jó újra megtalálnunk!!! 🙂

Kollár Ágnes tréner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed pellentesque in lorem ut volutpat. Nulla tellus mi, lobortis sit amet volutpat quis, pulvinar vel dui. Phasellus vehicula sollicitudin tempor

NÉVTITULUS
Kollár Ágnes tréner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed pellentesque in lorem ut volutpat. Nulla tellus mi, lobortis sit amet volutpat quis, pulvinar vel dui. Phasellus vehicula sollicitudin tempor

NÉVTITULUS
Kollár Ágnes tréner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed pellentesque in lorem ut volutpat. Nulla tellus mi, lobortis sit amet volutpat quis, pulvinar vel dui. Phasellus vehicula sollicitudin tempor

NÉVTITULUS
Delfin-effektus vezetői tréning
VEZETŐI TRÉNING
Delfinek alap filozófiája: szex, kaja, játék

Mindened megvan, jól tudom. És azt is, hogy ha ezen az oldalon vagy és a tréningemen gondolkozol, valami mégis hiányzik a nagy Egészedhez. Amit, magad sem tudsz megfogalmazni, hogy az pontosan mi is. Csak valami hiányzik az Életedből. Igen, jól ismerem ezt az érzést.

Ami van, az már nem elég. De hogy helyette mi tenne boldoggá Téged, azt meg még nem tudod.

Vagy nem fogalmazod meg magadnak őszintén. Így eljött az a pillanat, amikor egyszerűen csak eléd teszek egy patyolat tiszta lapot. Ami mindent, de mindent elbír.  Majd megtanítalak újra játszani. Elengedni a magadban lévő maximalizmust. Visszaadni az önbizalmadat. Megkeresni, mi az, ami újra játékra serkenti a testedet, lelkedet és az agyadat. Segítek visszatérni a lehető legegyszerűbb létformádhoz, amikor még minden őszinte volt és tiszta: szex, kaja, játék.

 • Szex, szerintem ezt nem szükséges túl ragozni, mekkora energia löket az életünkben.
 • Kaja, mind az a szépség, tartalom, táplálék, amivel a testedet és a lelkedet töltöd.
 • Játék, ami végre kíváncsiságra, kihívásra, megoldásokra serkenti az agysejtjeidet.

Legyen az a Tanulás, egy új Cél, egy Megvalósítás, egy Mozgás forma, aminek a végén ott az eredmény: az Elégedettség, hogy jó vagy és Érték.

Minden nap tiszta lappal ébredsz. Minden reggel megvan a lehetőséged arra, hogy változtass, és azzá légy, aki akarsz lenni, csak el kell határoznod. A mai nap legyen az a nap, amikor elhatározod. Mondd azt, hogy ez lesz a te napod. - Brendon Burchard
VEZETŐI TRÉNING
6 ok, amiért most csatlakozz a tréning programomhoz
 • 1. Mert, minél hamarabb beleállsz a megoldás keresésbe, hogy mi a következő magán és üzleti célod, annál hamarabb lesz újra megelégedettség benned
 • 2. Mert, amikor sokáig cipelünk súlyt a vállunkon, előbb - utóbb az ellen a testünk is tiltakozni fog, akár betegség tünetekkel is, felesleges ezt megvárni.
 • 3. Mert, egyszerűen jó dolog az agysejteket újra játékba, azaz munkába hívni.
 • 4. Mert, ha Te végre jól érzed magadat a bőrödben, a körülötted élők is jobban fogják.
 • 5. Mert, a mai napból is csak egy van és ez pont tökéletes egy újrakezdéshez.
 • 6. Mert, eleget viaskodtál már magaddal egyedül. Gyere, egyszerűen csináljunk rendet körülötted és töltsük fel az önbizalmad.
Delfin-effektus vezetői tréning
Delfin-effektus vezetői tréning
VEZETŐI TRÉNING
Élmény lesz együtt dolgoznunk, ha magadra ismersz
 • Ha pozitív, megoldás központú Vezető vagy.
 • Ha rugalmasan és kompromisszum készen állsz a feladatokhoz.
 • Ha van benned kellő elköteleződés a változás mellett.
 • Ha kellő humorral bírod a komfortodon kívüli helyzeteket.
 • Ha el akarod nyerni a Kreatív Bátor Megvalósító nevet.
Helyszín

Kollár Ágnes Stúdió
H-5000 Szolnok, Tófenék u. 7.

Időtartam

6 óra hossza egy kellemes ebéddel összekötve

Jelentkezési díj

80 ezer Ft ( Áfával együtt ) / Vezetői tréning  egy könnyű ebéddel
375 ezer Ft (Áfával együtt )/  4 plusz  1 Vezetői tréning  egy könnyű ebéddel

VEZETŐI TRÉNING
Csatlakozom a tréninghez!