Stílus és Önbizalom Program

Már benned él az a Nő, aki mindig is lenni akartál. Készen állsz életed legstílusosabb önismereti utazására, aminek a végén a varázstükrömből végre Rád mosolyog a magabiztos Éned?

Olyan sok feladatod van, hogy Te, mint Nő már fel sem férsz a listádra?
Tudod, hogy ideje lenne feltölteni az energiaraktáraidat, de nem tudod honnan meríthetsz erőt?
Hát még önbizalmat?

Biztos Te is érezted már, hogy szeretnél magabiztosabb lenni, mert

 • az állandó megfelelési vágy és maximalizmus teljesen kifáraszt.
 • sose érzed azt, hogy elég jó vagy pedig folyamatosan próbálkozol.
 • tudod, hogy a folytonos stresszelésed és aggodalmaskodásod már a környezetednek is túl sok.

De eddig sehogy se jött össze, mert

 • mindenki más igénye és vágya fontosabb, mint a Tiéd.
 • annyi dolgod van, hogy tényleg sose jutsz a végére.
 • ha egyszer véletlenül ki is pihened magad, tudod, hogy ugyanabba a mókuskerékbe kell is visszaállnod.
 • és Te, mint Nő még csak a listádra se kerültél rá, nemhogy prioritásba helyezd magad…

Ha most hevesen bólogatsz, akkor
a Stílus és Önbizalom Program pont erre megoldás!

 • Kerestél már meg szakértőt vagy vettél már részt tréningen, ami arról szólt, hogyan lehetnél magabiztosabb, hogyan lehetnél profibb az időmenedzsmentben, de az egyensúlyt még nem sikerült megtalálni.
 • Időnként kipróbálsz egy-két olyan darabot, amik nem a Te stílusod, hátha a segítségükkel magabiztosabbnak és Nőiesebbnek érezheted magadat.
 • Minden megoldás csak ideig-óráig tartott, mert mindig mindenki előrébb került a listádon.
 • A maximalizmusod pedig sosem segített, hogy elégedett lehess önmagaddal – se külsőleg, se belsőleg.

Nem Veled van a baj!

Egy maximalista és elfoglalt Nő életében ennél komplexebb
és mégis sokkal letisztultabb rendszerre van szükség,
hogy a kezdeti lelkesedés szakaszán továbbjuthass.

RÁD SZABVA
Minimalistán maximalista

Kollár Ági vagyok. Több, mint 33 éve Társ. Több, mint 32 éve Édesanya. Több, mint 28 éve Vállalkozó. Több, mint 14 éve Stílustréner. Több, mint 5 éve Coach.

A tanítással töltött éveimben a legtöbb Vendégem abban kérte a segítségemet, hogy hogyan érezheti magát magabiztosnak, mint Nő és közben tarthatja fenn az egyensúlyt a többi szerepe között is. Mint örök maximalista erre egy nagyon minimalista módszert fejlesztettem ki, ami bár érinti az önismereti tréningek anyagait, mégis sokkal életszerűbb megoldást kínál.

Minden egyetlen egy gondolatból indul ki, ami az első könyvem borítóján is helyet kapott:

“Ne tökéletes légy, elég, ha csak szerethető vagy!” – Szerethető Neked! Hiszen valljuk be őszintén, ha csak egyszer is a saját lelkünket és jó kedvünket tesszük a listánk elejére, minden más is sokkal könnyebbé és áramlóvá válik az életünkben.

Kíváncsi vagy a módszeremre, hogy én hogy csinálom?

Ti mondtátok...

Ágitól a tréningek alatt, nagyon sok olyan gyakorlati tudást kaptam, amit utána szinte rögtön
be is tudtam építeni a vállalkozói életembe. Amikor vele ötletek, rögtön jönnek a jobbnál-jobb megoldások, gondolatok. Személyisége inspiráló és pillanatok alatt magával ragad. Csak azt veszed észre, hogy repülnek vele az órák és te még többet szeretnél vele lenni.

JUHÁSZ HENRIETT

Ha kaphatok egy lehetőséget, amikor időt tölthetek Ágival, ott lesz fent, lent érzés, de amikor elindulok haza, hosszú ideig viszem majd a szívemben és a fejemben azt a tudást, amit tőle kaptam. És azt, hogy, pont elég vagyok, sikerre vagyok ítélve! Ettől haladok. Ettől érzem jobban magamat a bőrömben. Köszönöm Neked!

DANCS FRUZSINA

Áginak rengeteget köszönhetek, hogy magamban is folyamatosan építem és erősítem az
énképem. Egyre több mindent tudok elengedni, ami működésképtelenné tesz, és óriási megkönnyebbülés, ha gyökerestől kapálom ki. Annak elengedése, hogy el lehet rontani, ki lehet javítani dolgokat, sőt levegőt venni is lehet a felszínen Ágihoz tudom kötni.

SERES SÁRA

Fantasztikus mit hoztál ki belőlem, az érzés és az élmény azóta is bennem él. Azt is adtad nekem példaként, hogy ismerjük el, ha gyengék vagyunk, ha nem tökéletesek és azt őszintén vállaljuk fel. Hogy, lehetünk komoly vállalkozók, de mellette őrizzük meg a gyermeki nyitottságunkat, rácsodálkozásunkat a másik emberre, a világra. Nagyon szeretem veled tanulni az életet!

RÉTI ILDIKÓ
STÍLUS ÉS ÖNBIZALOM PROGRAM
A stílus, mint az önbizalom növelés eszköze

A módszer, amit kidolgoztam egyszerre dolgozik a külső és a belső énképed megismerésével, majd fejlesztésével. Anno évekkel ezelőtt én is kívülről indítottam az építkezést, éppen ezért képeztem magam először Stílustrénerré. Majd ahogy Nők százain tapasztaltam meg, hogy hogyan barátkoznak meg a külső tükörképük átváltozásával a stílusok formálása által, majd követi ezt egy nagyon erős belső önbizalom növekedés is – elkezdtem kombinálni az öltöztetést a coach képzésen tanult technikákkal.

A Stílus és Önbizalom Program egyesíti a külső és a belső magabiztosságot, méghozzá teljesen Rád szabva. Egyensúlyt teremtve a szerepeid között. Minimalizálni a maximalizmusod. Elfogadva, hogyha Te rendben vagy, a környezetednek is többet tudsz adni.

Energia

Tudom milyen érzés, amikor teljesen kimerülten esel be egy tréningre, képzésre. Érzed, hogy jókat mondanak, de már ott sem hiszed el, hogy erre Neked lesz energiád… Éppen ezért nálam az 1. pont mindig a Te feltöltésed.

Nőiesség

Te, mint Nő, hajlamos vagy elveszni az ezernyi feladatod között, igaz? Pedig, ha erre építkezel, a többi szerepedben is sokkal elégedettebben és önazonosabban fogsz tudni helyt állni. Kipróbálod?

Célkitűzés

Már akkor célokkal dolgoztam, amikor még csak szimplán öltöztetésre jöttek hozzám a Vendégek. Nem véletlen, hogy azóta is visszajárnak, hiszen a Stúdióban sosem “csak” ruhákról volt szó, hanem a MIÉRT-ed megkereséséről.

Önbizalom

Az önbizalmad erősödését a Program során kapott feladatoknak, kihívásoknak köszönhetően alkalomról alkalomra egyre konkrétabban fogod megtapasztalni. A találkozások között pedig Skype konzultáció során fogjuk fenntartani a motivációdat.

Stílus

A stílus nekem játék! És egy fantasztikus önfejlesztő eszköz, aminek a segítségével szó szerint megmutathatom Neked, hogy: Ki is vagy valójában? Hogy kivé válhatsz? Hogy milyen, eddig nem ismert oldalaid vannak?

Egyensúly

Az egyensúly kialakítása rugalmasságot és nyitottságot kíván – mert sokszor nem pont azt jelenti, amit eredetileg elképzelünk. Főleg, ha egyszerre kell helyt állnod Nőként, Vállalkozóként /Vezetőként, Anyaként, Társként és még ezer szerepedben.

Ne tökéletes légy, elég, ha csak szerethető vagy!
Kollár Ágnes

BEMUTATKOZÁS
Az én történetem

Őszintén bevallom, anno az utolsó gondolatom lett volna, hogy egyszer majd pont én fogok erőt és hitet adni másoknak. És, hogy pont engem keresnek megoldásként, amikor elakadásuk lesz a nőiességükben vagy a következő lépésükben. Engem, aki a béka sejhaja alatt gondolta magát, mint Nő, mint Ember.

Diplomával, sikeres vállalkozással, jóképű férjjel és egy gyönyörű gyermek édesanyjaként. mentem és csináltam szeretettel és óriási energiával a dolgaimat, magam azonban valahol ott hátul, vagy igazából inkább sehol nem voltam.

Mégis egyedül voltam a kérdéseimmel, a gondolataimmal, a kétségeimmel, mit kellene ahhoz tennem, hogy önbizalommal éljem meg azt, ami vagyok, mint Nő, mint Társ, mint Édesanya, mint Vállalkozó.

Majd jött egy olyan törés az életemben, ami igazából felrázott, bár majd belehaltam bánatomban. Azt éreztem akkor, csak akkor élem túl ezt az egészet, ha végre értelmet adok ennek a történésnek és az egész életemnek. Így ott és akkor fogalmazódott meg bennem, hogy mi is igazán a feladatom.

Küldetésem

Én akarok az lenni másnak, aki nekem akkor nagyon hiányzott. Én akarok az a szeretet és tudás háló lenni, amiben más egy picit megpihen, feltöltődik és egy mentor segítségével szintet lép az életében. És amikor ezt így megfogalmaztam, már tudtam, hogy hajlandó vagyok minden tudást, tapasztalatot beszerezni hozzá, hogy a lehető leghitelesebb lehessek.

Így tanultam stílust és nőiességet Olaszországban, ezért voltam rengeteg üzleti képzésen és ezért lettem megoldás központú coach is, aki a meglévő erősségeidre építkezve emel Téged a következő minőségi szintedre, megélve azt a gyönyörű Nőt, aki ott él most benned valahol mélyen elakadva – és egyedül.

Delfin-effektus vezetői tréning
STÍLUS ÉS ÖNBIZALOM PROGRAM
6 ok, amiért most csatlakozz a programomhoz
 • 1. Mert szétforgácsolnak a különböző szerepeid és az állandó megfelelni akarásod.
 • 2. Mert, amikor sokáig cipelünk súlyt a vállunkon, előbb-utóbb ezellen a testünk is tiltakozni fog, akár a betegség tüneteivel is, amit felesleges lenne megvárni.
 • 3. Mert Te vagy az utolsó a listádon, pedig érzed, hogy először saját magadat kellene feltöltened, csak nem tudod, hogy hogy és hol...
 • 4. Mert, ha Te végre jól érzed magadat a bőrödben, a körülötted élőket is jobban fogod tudni szeretni.
 • 5. Mert lelassíts a maximalizmusod, mert sosem tartod elég jónak se azt, amit csinálsz, se saját magadat, így inkább bele se kezdessz semmi újba (vagy nem fejezel be semmit).
 • 6. Mert elveszítetted magadban a Nőt, mert másokat és az összes szerepedet a nőiességed megélése elé helyezel.
 • Vajon hány pontot érzel magadénak a 6-ból?
LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
A program részei és a jelentkezés menete:
 • 0. lépés: 30 perces telefonos konzultáció, hogy megismerjük egymást és megtudd, ez-e az a Program, ami a lehető legtöbbet adja Neked
 • 4 x 4 óra személyes tréning a szolnoki Kollár Ágnes Stúdióban: célkitűzés, önismeret, magabiztosság, stílus
 • 4 x 1 óra konzultáció Skype-on keresztül a személyes alkalmak között, hogy folyamatosan érezd a támogatást
 • Finom, könnyű ebéd minden személyes találkozón, miután isteni nespressoval és személyre szabott feladatokkal, kollekcióval fogadlak
 • A stílus teremtés, az öltöztetés gyakorlati része a stúdió legkényelmesebb próbafülkéjében történik, állítólag csoda tükröm van☺
 • VIP Meghívó a Stúdió exkluzív eseményeire, ahol megismerkedhetsz Hozzád hasonlóan nyitott és pozitív gondolkodású Vendégeimmel
 • Dedikált példány első könyvemből, a Hogyan érezd jól magad a bőrödben, mint Vállalkozó Nő? - avagy egy stílustréner vallomásából
Helyszín

Kollár Ágnes Stúdió

Szolnok, Tófenék utca 7.

Időtartam

– 0. lépés: 30 perces telefonos konzultáció

4 x 4 óra személyes tréning

4 x 1 óra Skype konzultáció

Jelentkezési díj

199.000 Ft + Áfa vagy

részletfizetés esetén 4 x 65.000 Ft + Áfa

STÍLUS ÉS ÖNBIZALOM PROGRAM
Jelentkezek a Programra!
LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
Mi történik a Jelentkezésed leadása után?
 • 1. lépés: Ha telefonos konzultációra jelentkeztél, akkor hamarosan emailben jelentkezek, hogy milyen időpontok közül választhatsz. Majd a megbeszélt időpontban felhívlak! 😊
 • 2. lépés: Miután beérkezett a Program díja átutalással, 48 órán belül felhívlak, hogy egyeztessük a részleteket és az 1. konzultáció időpontját.
 • 3. lépés: Az 1. konzultáción 10 órára várlak a gyönyörű, szolnoki Stúdiónkban, ahol könnyű reggelivel és nespressoval / isteni teával várlak. Délben megebédelünk (előre kérni foglak, hogy Cézár-salátát vagy rizottót kérsz-e, az egyik kedvenc helyemről :)), majd folytatjuk a tréninget.
 • 4. lépés: Az 1. konzultáción megbeszéljük a többi személyes és Skype-os tréning időpontját is, hogy be tudjuk előre írni és folyamatos legyen a kijelölt célod megvalósítása. Valamint, hogy érezd az állandó támogatást és motivációt a Program során.
 • 5. lépés: Ha bármi kérdésed van, szeretettel várom a studio@kollaragnesstudio.hu email címen!