Női önbizalom letisztult stílusba csomagolva, paradigmák nélkül

Stílus és Önbizalom program

Neked szól

Ha igazak rád az alábbiak...

... akkor ezt a programot látnod KELL!

Amiken segíthetek

Telis-tele vagy önbizalomromboló állításokkal, kétségekkel?

Nem érzed jól magad a bőrödben?
Csúnyának találod magad?

A mai szépségideálok nem segítenek neked ez ellen. De megfelelő támogatással megtalálhatod a saját gyönyörű énképedet, amelyet imádni fogsz.

Úgy érzed, megöregedtél?
Már nem vagy olyan jó mint régen?

Egy régi, fiatalkori énképhez ragaszkodsz, amely abban a formában már soha többé nem fog visszajönni. Meg kell látnod azokat az értékeidet, amelyekkel MOST rendelkezel.

Vállalkozó, cégvezető vagy, és méltón akarod képviselni magad vagy a céged?

Vezetőként, magas beosztású nőként komoly elvárásoknak kell megfelelned és eleget tenned. Mutatom az utat, és te stílusosan, magabiztosan fogsz fellépni ezentúl az üzleti életben is.

Csomó ruhád van mégsincs soha, mit felvenned?

Az örök probléma. De akkor, ha hozzám jössz. Elkötelezett célom, hogy többé ne kacatot termelj be a szekrényedbe, hanem olyan darabokat, ami Számodra szerelem és hasznos is egyben.

A hiba nem Benned van!

Ez a hamis, ömlesztett, túl-szép online világ még a maradék önbizalmad is kiöli Belőled, mint Nőből. Változtatni azonban csak TE tudsz magadon. A hozzáállásodon. Az Önmagadról alkotott képen. Annak érdekében, hogy ne undorral kezdd a napot, amikor reggel a tükörbe nézel.

Üdvözöld az új életed!

Itt az idő és a lehetőség, hogy kiteljesedj és csodálatos Nővé válj!

Valósággal sugárzó Nővé válsz

Aki önbizalommal duzzadva indul neki bárminek, amit kitalál, és sikerre is viszi céljait.

Elfogadod önmagad kívül, belül

Végre abbahagyod önmagad sárba döngölését, és megtanulod szeretni és elfogadni azt a szépséget, aki valójában vagy (csak most még nem látod).

Kényelmesen leszel elegáns

Ha eddig bármikor is hezitáltál, hogy mi áll jó Neked, annak itt most vége! Megtanulsz 2 perc alatt tökéletes összeállításba öltözni.

Megéled a valódi szabadságot

Képzeld el Magad, ahogyan az Általad korábban felállított paradigmák nélkül élsz, nem mások megfelelésének rabjaként, hanem saját szabad választásaid alapján.

Megoldásközpontú coach és stílustrénerként a meglévő erősségeidre építkezve emellek Téged a következő minőségi szintedre, megélve azt a gyönyörű Nőt, aki ott él most Benned valahol mélyen elakadva, egyedül.

Stílus és Önbizalom Program

4 alkalmas coaching-stylist program

nőiségről, önismeretről, önbizalomról, és arról, hogyan legyél magabiztos a börődben, a ruhatáraddal

Ez a módszer egyszerre dolgozik a külső és a belső énképed megismerésével, majd aztán annak fejlesztésével.
A Stílus és Önbizalom Program egyesíti a külső és a belső magabiztosságot, méghozzá teljesen Rád szabva, egyensúlyt teremtve életed 4 alappillére között, úgy mint NŐ, Társ, Család, Üzleti élet. Segít minimalizálni a maximalizmusod, elfogadva, hogy Te PONT  ELÉG VAGY, így, most, ahogy jelenleg vagy. Ezáltal pedig a környezetednek is többet tudsz majd adni.

4×4 óra személyes élő tréning, ahol megszületik a stílusos, önbizalommal teli új éned

Kezdésként megfogalmazzuk, hogy ki is vagy Te valójában, hol tartasz most, és hova szeretnél eljutni. A tréningeken kérdezlek, amelyeken a coach technikátmmal segítelek, irányítalak, de a választ Te Magad fogod megadni. Házi feladatot is kapsz, hogy tovább tudd mélyíteni a tanultakat. A negyedik alkalom végére egy magabiztos Nő néz Rád vissza a tükörből.

4×1 óra személyes online konzultáció az alkalmak között az útontartás érdekében

Két alkalom között sem hagylak Magadra. Skype-on vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot. Ellenőrizlek, hogy rendesen csinálod-e a “házi feladataidat”. Hisz csak így érhetsz el valódi célt. Ha nem csináltad meg, akkor miért nem csináltad meg? Mi van benned? Mi gátol meg? Hol van az elakadás? Minden erőmmel és szeretetemmel segítelek tovább.

Stílusteremtés stúdióim legkényelmesebb próbafülkéjében egy varázstükörrel

Önmagában még a legfantasztikusabb kollekció is csak néhány textil-, műanyag- és fémdarab. Nem ugyanúgy áll mindenkin. Szolnoki stúdiómban közösen megteremtjük a karizmatikus kisugárzásodat, amellyel élet költözik megjelenésedbe. Állítólag varázstükröm van. Aki elé áll, az sokszor magára sem ismer :)

Olyan fotókat készítek Rólad, amelyekkel nem felejted el a tanultakat és szépségedet

Ezeken a képeken emlékeztetőként a legjobb formában látod viszont Önmagad, amit velem gyakoroltál: mit, mivel, hogyan. Hogy a stílusos megjelenésed reggelente valóban 5 perc alatt készen legyen. Ha később bizonytalan lennél, ott lesz a kezedben memóriakártyaként, hogy mit, mivel érdemes hordani ahhoz, hogy a stílusod ne essen szét. Tapasztalatom szerint sokan sokszor azt is elfelejtik, hogy egyáltalán mijük van.

A hangulat baráti, személyes. Mint mikor hazaérkezel, ahol elengedheted magad, mert szeretnek Téged, figyelnek rád, gondoskodnak, etetnek-itatnak, útravalót csomagolnak. Mert Nálam nincs ítélkezés, ki vagy, mid van, milyen idős vagy, lelkileg hogy van épp… Az vagy, aki vagy. És innen indulunk tovább, és tesszük hozzá közösen mindazt, amivel előrébb haladsz. Emberséget, természetességet, őszinteséget, baráti hangulatot, szívet kapsz a szakmai tudás mellett.

A változás lehetősége Benned van!

Kívül-belül teljesen új – harmonikus, boldog – Nőnek fogod érezni magad

Témák, amelyek feltétlen terítékre kerülnek:

Önbizalom

Bátrabban állsz bele a mindennapokba, nyitottabbá, elfogadóbbá válsz mind a Világgal, mind Önmagaddal szemben. Végre felfedezed külső és belső értékeidet.

Ideális énkép

Annak látod Magadat, aki valójában vagy. Se többnek, se kevesebbnek. Így fogod tudni bármikor könnyedén kihozni a legjobbat Magadból és megjelenésedből a stílusgyakorlat eszközeivel.

Önetlfogadás

Szembe mersz nézni Önmagaddal, és nem azon kattogsz tovább, hogy „ugyan mit akarok én ennyi idősen/csúnyán/kövéren…” Megtanulod letenni a maximalizmusod, így több energiád marad a fontos dologra.

Tudatos vásárlás

Mottóm, hogy csináljunk a kevésből jót! Nem termelsz többé kacatokat a szekrényedbe, amiket aztán egyszer sem veszel fel. Így több időd és pénzed is marad. És még a környezetnek is segítesz ;)

Stílusos megjelenés

Megjelenéseddel képviseled a cégedet, a minőséget, amit adsz, az értékeket, amikben hiszel. Megjelenésed alapján fogják mindezeket megítélni az emberek. Hát legyen/legyél igazán csodálatos!

Egyensúly

Azáltal, hogy megteremted a harmóniát kívül és belül is, válsz önazonossá. Magad és mások szemében is. Nyugodtság, boldogság, belső béke környékez meg, és végre elhiszed, hogy pont jó vagy!

A tökéletes kombó

Teljes körű, 3 az 1-ben megoldást kapsz

Egy stylist csak kívülről fog tudni rendbe rakni Téged

De nem fog és nem is tud belemenni Veled a lelki dolgokba. Márpedig minden belülről kezdődik.

Egy coach csak belülről fog tudni rendbe rakni Téged

De ha az összképed kívülről nem sugározza azt, amit belül elértünk, akkor ismét csak zsákutcába futsz.

Egyik sem tudja odaadni Neked a stílusos, elegáns megjelenést

Nálunk helyben megkapod ezeket. Fantasztikus olasz ruhadarabokból válogathatsz stúdiónkban.

Akitől tanulni fogsz: Kollár Ágnes

Honnan indultam és hova jutottam én és a módszerem?

Pontosan ott álltam, ahol Te most, vagy még lejjebb

Nulla önbecsüléssel, egy halom korlátozó paradigmával, és fogalmam sem volt a valós értékeimről. Mindig is úgy éreztem, hogy más nők sokkal boldogabban és harmonikusabban élik meg önmagukat, a nőiségüket, meg úgy az egész világot, az életet. A szomszéd nője mindig zöldebb volt számomra. Innen indultam.

Eleinte én is – hibásan – kívülről indítottam az építkezést

Azt gondoltam, hogyha megtanulom, melyik ruha és melyik szín mivel, hogyan illik össze, akkor a stílusos megjelenés majd magabiztossá tesz. Nagyobbat nem is tévedhettem volna.
Minden esetre így lettem stylist, és megnyitottam saját stúdiómat.

Arcon csapott a felismerés, hogy még hova lehet fejlődni

Mert hát jött Monaco… Ahol tátott szájjal bámultam, ahogy az utcán minden Nő mennyire stílusos és gyönyörű. De nem (feltétlen) az arcuknak vagy alakjuknak köszönhetően. Hanem a kisugárzásuk miatt! Szabályosan duzzadtak az önbizalomtól. Elég volt csak rájuk nézni. Mindezt úgy, hogy „semmi extra” nem volt rajtuk. Hát hogy lehet a semmit így hordani?! – kérdeztem magamban.
Ez adott nekem életcélt: Ezt a tudást meg kell osztanom Nő társaimmal! Veled! Azt akartam, hogy ne legyen több frusztrált Nő, akik értékesek, gyönyörűek, csak ők ezt nem látják magukról!

Elkezdtem megszállottan kutatni a stílus és elegancia fortélyait

Évekig tanultam Olaszországban, a divat fellegvárában. Több ezer óra gyakorlati tudást szereztem itt a napi munkám során. Nem egyszer volt, hogy 10 perc alatt kellett 40-50 kombinációt kreálnom. Azóta is a „kevésből jót csinálni” elv elkötelezett híve vagyok.

De egy idő után be kellett látnom, hogy nem elég valakit “kívülről megcsinálni”

Mert Ő amikor kilép az ajtómon, és visszatér a hétköznapi életébe, hiába gyönyörű kívül, belül, Benne valójában nem változik semmi, és így szép lassan visszakerül oda, ahol volt. Ekkor jöttem rá, hogy messze nem elég a külsőt rendbe tenni, a lélekkel is foglalkozni kell.

Elkezdtem hát brief choachingot tanulni, majd kombinálni az öltöztetést a coach képzésen tanult technikákkal

Egy teljesen sajátos módszert dolgoztam ki azáltal, hogy Nők százain tapasztaltam meg, hogy hogyan barátkoznak meg a külső tükörképük átváltozásával a stílusok formálása által, majd követi ezt náluk egy nagyon erős belső önbizalom növekedés is.

Így született meg az egyedi módszertanom,
egy stílussal kapcsolatos tudnivalókat is magába foglaló, megoldásközpontú coaching program,
mellyel garantáltan sehol máshol nem találkozhatsz, olyannyira egyedi.

0
millió ölelés
0
vendégből lett Barát
0
mosoly, történet, happy end
0
pohár bor/pezsgő/kávé együtt

Ti mondtátok...

Néhány gondolat rólam és a tréningről az én szeretett Ügyfeleimtől

Stílus és Önbizalom Program

Mennyibe kerül a program?

A Stílus és Önbizalom program díja:

199.000 Ft + Áfa vagy

vagy
részletfizetés esetén 4 x 65.000 Ft + Áfa

Nézd meg újra, hogy mennyi mindent kapsz ezért az árért:

Stílus és Önbizalom program tartalma

  • 4×4 óra személyes élő tréning csak Veled, ahol megszületik a stílusos, harmonikus, önbizalommal teli új éned (értéke: 160.000 Ft)
  • 4×1 óra személyes online konzultáció az alkalmak között az útontartás és motiváció érdekében (értéke: 40.000 Ft)
  • Profi fotók Rólad és az összeállított kollekciókról, hogy mindig pontosan tudd, mikor mihez nyúlj (értéke: 25.000 Ft)
  • Saját dedikált példány a könyvemből, „Hogyan érezd magad jól a bőrödben, mint vállalkozó nő” címmel (értéke: 3.990 Ft)
  • Közös, tápláló ebéd a stúdióban mind a 4 alkalommal, beszélgetés életmódrólű (értéke: 10.000 Ft)
  • 5% kedvezmény az Általad vásárolt termékek árából(értéke: xx.xxxx Ft)
  • Minőségi olasz Prosecco bor a jó hangulathoz és feelinghez (értéke: 4.000 Ft)
  • Tökéletesen Rád szabott ruhák a tökéletes komfortért (értéke: 4-10.000 Ft)
  • VIP meghívó a stúdió exkluzív eseményeire évente két alkalommal, ahol Hozzád hasonló Nők értékes gondolatait teheted Magadévá (értéke: 40.000 Ft)

Ez összesen 318.990 Ft-nyi értéket jelent.

Vagyis ha nagyon az anyagiak oldaláról akarjuk nézni a dolgokat, akkor
közel 90.000 Ft-ot nyersz azzal, ha most jelentkezel.

De nem szeretném, hogy ez a pénzről szóljon. Azt szeretném, hogy lásd, mit nyersz az életedben, azáltal hogy egy felszabadult, harmonikus, stílusos, önbizalommal és magabiztossággal teli, BOLDOG NŐVÉ VÁLSZ?

Jelentkezés

Itt tudsz jelentkezni a Stílus és Önbizalom programra

Töltsd ki az űrlapot, és pár napon belül megkereslek a továbblépéssel kapcsolatban.
Az űrlap kitöltése önmagában még nem jár fizetési kötelezettséggel.

Mi történik az űrlap elküldése után?

1. Időpont egyeztetés konzultációra: Pár napon belül e-mailben jelentkezek, hogy telefonos konzultációs időpontot egyeztessünk.

2. Felmérő beszélgetés: A megbeszélt időpontban felhívlak, és beszélgetünk elsősorban Rólad, de egy kicsit rólam és a programról is. Megnézzük, hogy valóban én vagyok-e Számodra a legjobb megoldás és hogy megvan-e köztünk a kémia : ) Ha mindketten érezzük a hívást, akkor leegyeztetjük az első személyes alkalom időpontját, és küldöm a számlaszámot az utaláshoz vagy megegyezünk, hogy személyesen, készpénzben hozod a képzés díját.

3. Megkezdődik a nagy átalakulásod és egyeztetjük a további időpontokat: Az első konzultáción 10 órára várlak majd gyönyörű, szolnoki stúdiónkban, ahol könnyű reggelivel és isteni kávémmal várlak. Délben megebédelünk, majd folytatjuk a tréninget. Hasonló menetrendre számíthatsz a többi alkalommal is. Továbbá itt, az első konzultáción megbeszéljük a többi személyes és Skype-os tréning időpontját is, hogy be tudjuk előre írni, és folyamatos legyen a kijelölt célod megvalósítása. Valamint, hogy érezd az állandó támogatást és motivációt a program során : )

Kérdésed van? Írj bátran!
Ha bármilyen kérdésed van, szeretettel várom azt a studio@kollaragnesstudio.hu email címre!

Korlátozott lehetőség

Fontos még tudnod, hogy 1 hónapban maximum 6 emberrel tudok egyszerre együtt dolgozni a kapacitásomból kifolyólag.

Minél előbb jelentkezel, annál nagyobb eséllyel kerülsz be azok közé, akikkel a következő hónapban együtt fogunk dolgozni azon, hogy vitalitással és önbizalommal teli, stílusos, elegáns, magabiztos Nőt teremtsünk a jelenlegi önbizalomhiányos, öntaposós állapotából.
Leszel a következő, akivel együtt dolgozunk ezen?

Garantált siker

3 a magyar igazság, és nálam a garanciák száma is

2 hetes visszakérés
garancia

Ha úgy érzed, mégsem szerelem darab az, amit választottál és 2 hét után is rajta lóg az árcímke, nem hordtad, akkor küldd csak vissza, és visszautalom az árát. Fontos, hogy ne szekrényre dolgozzunk, ne kacatot termeljünk.

Ezeregy éves
garancia

Tőlünk csak minőségi darabokat fogsz kapni, amelyekre, végtelen garanciát vállalunk. Kiszakadt az anyag? Elromlott a cipzár? Leesett a patent vagy a dísz? BÁRMIKOR visszahozhatod, és megjavítjuk.

100,4%-os elégedettségi
garancia

Ha a program során úgy érzed, nem azt kapod, amiért érkeztél, jelezd ezt a program első egy órájában, vendégem vagy egy kávéra, barátként elbúcsúzunk, a program teljes díját pedig visszautalom Neked.

Folyamatom

Íme a főbb lépések a transzformatív átváltozásodhoz:

Jelentkezz a fenti űrlapon keresztül!

Telefonos konzultáción megnézzük, valóban passzolunk-e

Intézzük az adminisztratív teendőket

Varázslatos utazáson veszünk részt az új életed felé :)

Élvezeted a magabiztos, stílusos új éned és a csodálatos új életed ^^

Kérdéses?

Néhány kérdés, ami talán Benned is felmerült

Töltsd ki a fenti űrlapot az adataiddal, és küldd el. Ezt követően e-mailben egyeztetünk időpontot egy térítésmentes telefonos konzultációra, amelyen átbeszéljük, hogy valóban Neked való-e ez a tréning, valóban én vagyok-e a Te embered, megvan-e köztünk a kémia. Hiszen én is csak olyanokkal szeretek és tudok eredményesen együtt dolgozni, akikkel abszolút megvan a közös hullámhossz :) Ha mind a ketten úgy érezzük, egymásnak teremtett minket az univerzum, akkor leegyeztetjük az első személyes találkozó időpontját, illetőleg bekérem Tőled a tréning díját.

A stúdióban, készpénzben is kifizetheted a tréning díját.

Szolnokon, a Tófenék utca 7. szám alatt várlak nagyon nagy szeretettel Téged a Kollár Ágnes Stúdióban, saját magán parkolóval.

Semmi gond. Ebben az esetben nézünk egy másik időpontot. Azonban arra kérlek, hogy az adott időpont előtt legalább 2 nappal előre jelezd, hogy ennek megfelelően tudjunk mi is tervezni. Köszönjük szépen!

Semmi gond. Szívesen elmegyek Érted az állomásra ;)
Természetesen :) Egyébként az ebéd általában vagy egy könnyű cézár saláta szokott lenni vagy egy finom tortilla sok finom egészséges dologgal. De volt már, aki az én speciális szendvicsemet kérte. A lényeg, hogy Számodra egészséges és finom legyen. Mindent meg tudunk beszélni :)

Ha van még Benned bármilyen kérdés, akkor írj bátran a studio@kollaragnesstudio.hu e-mail címre, és egy-két napon belül válaszolok Neked.

Utolsó lehetőség

Már benned él az a Nő, aki mindig is lenni akartál!

Készen állsz életed legstílusosabb önismereti utazására, aminek a végén a varázstükrömből végre Rád mosolyog a magabiztos Éned?

A másik lehetőség, hogy továbbra is öntaposod Magad, hogy Te nem vagy elég szép, elég jó, elég okos, elég fiatal…

Továbbra is mások véleménye, a megfelelési kényszer és a maximalizmusod köt gúsba, és nem tudod stresszmentesen, harmonikusan élvezni az életet, a párodat, a családodat, Magadat!
Nem fogsz tudni kitörni az állandó mókuskerékből és sose jutsz a dolgaid végére.

Mindenki más fontosabb és előrébb való lesz, mint Te Magad. Pedig hát Te vagy az az ember, akivel a legtöbb időt töltöd. Hogyan is lehetnél boldog Nő, ha nem szereted és fogadod eléggé azt az embert, akivel a legtöbb idődet töltöd életed során?

A döntés a te kezedben van. Ha úgy érzed, elérkezett az idő a változásra, akkor nagy szeretettel várlak.