Hogyan kerülj vissza az életed élvezetes oldalára,

úgy, hogy újra szerelemmel és energikusan tedd a dolgodat?

Most megmutatom Neked, hogy milyen gyakorlati megoldásokat, új szokásokat teremtettem én a saját életemben, amelyekkel a mókuskerékből kilépve Te is újra azt az életet élheted, amire valóban vágysz, és amit valóban megérdemelsz!

A közös tréningünkön azt is elárulom Neked, hogy miért a delfin lett a kedvenc állatom ; ) Foglalj helyet mellettem!

Virágnyelv nélkül, őszinte hangvétellel. Amiről általában szégyellünk beszélni, az velem természetes hangnemben kerül érintésre. Barátian, tabuk nélkül.

Amikre megoldást nyújt

Ismerősek Számodra az alábbi problémák?

Hiányzik a mindent elsöprő tűz és motiváció

Az, ami régen elindított és mozgásban tartott már rég porrá lett, mintha soha nem is létezett volna

Fáradtság, álmatlanság gyötör, nincs energiád

Tested mint egy kő, agyad tompa, de pihenni nem tudsz igazán pihenni, nehezen alszol

Egyszerűen valami hiányzik a boldogsághoz

Mélyen legbelül tudod, hogy valójában megvan mindened, és nem érted, miért nem vagy mégsem boldog

Véget nem érő mókuskerékben taposol

Hosszú évek óta futod ugyanazokat a köröket, és nem tudod, mit kellene máshogy csinálnod

Olykor szabályosan depressziósnak érzed magad

Levertség, szomorúság, szélsőséges esetben kétségbeesés vesz erőt rajtad időről időre

Kisebb-nagyobb kiégések környékeznek

Fáradtság, alul enerváltság jellemez, és néha már nem is érted miért csinálod ezt az egészet

Ha magadra ismertél valamelyik pontban, akkor ez a tréning pontosan NEKED (RÓLAD) SZÓL!

Gyakorlati tapasztalatokra épülő tudás, aki már megélte a lentek lentjét, és aztán elérte mindezt.

Üdvözöld az új életed!

Most újra egyensúlyba kerülhetsz Önmagaddal!

Tedd Magadévá és alkalmazd 50+ évnyi magánéleti és 30+ évnyi üzleti gyakorlati tudásomat!

A Delfin-effektus Vezetői tréning abban segít Neked, hogy:

Mindezekkel pedig kiütheted a nyeregből az összes fenti problémát, azaz:

Ismét tele leszel energiával és tettrekészséggel

Tudni fogod, honnan szerezz energiát időről időre

Végre valahára kilépsz az öntaposó mókuskerékből

Meglesz a tűz, ami tovább hajt, és többé nem alszik ki

Örömmel, motivációval és hálával fogsz felkelni

Felszabadult, boldog életet fogsz élni

Szemlélet

Miért Delfin-effektus?

A delfin sok szempontból különleges helyet foglal el az állatvilágban.

Ő az az állat, aki:

Az egész életét játékkal, örömmel, boldogsággal tölti meg. Így kellene tennünk mindannyiunknak.

Ehhez azonban egyrészt fontos, hogy olyan dolgokat csinálj, amiket szerelemmel csinálsz és igazán élvezel, és amik ily módon újra és újra feltöltenek energiával. Csak akkor tudsz kilépni a folyamatos taposó malomból, és hatékony lenni az életedben, ha ez megvan. Legyen játék számodra a munkád, az edzésed, a hobbid, a tanulásod, az önképzésésed…

Másrészt a testi-lelki egyensúlyhoz és az energiaszinted megtartásához a megfelelő életmód úgyszintén elengedhetetlen. Az vagy, amit megeszel. Mindaz, amit Magadhoz veszel étel formájában, biztosítja Számodra azt a külső-belső flow-t, amivel egészséges és minőségi életet tudsz élni.

A Delfin-effektus vezetői tréningen beszélünk mindazokról a dolgokról, amelyekkel újra szenvedéllyel, örömmel, játékosan élheted a a magán és az üzleti életed, megtalálva a testi-lelki egyensúlyt és biztosítva a folyamatos energia utánpótlást Önmagad számára.

Még néhány személyes gondolatom a játékhoz…

Megszoktuk, akkor vagyunk fontosak, ha sok a dolgunk, ha tele a naptárunk. Pedig ez nem más, mint saját fontosságunknak, saját egónknak a szembe csókolása.

Megszoktuk, hogy az a fontos ember, aki komoly, felelősségteljes felnőtt. Pedig anno gyerekként csak azt tudtuk – szüleinkre nézve –, hogy ilyenekké mi soha nem akarunk válni.

Egyet kértem Lányaim születésnapján.

Kérlek, soha ne nőjetek fel, és ne álljatok be a sorba!” Se az én, se az Édesapjuk, se más mintája alapján. Ne felejtsenek el játszani, még ha ez egy idő után a Barbie baba helyett a saját vállalkozásuk is lett.

Munka az, amiben a legtöbb időt töltjük el. S ha belegondolunk, hogy boldogságra születtünk, érdemes újra és újra megállni és átgondolni, ha pont most kezdenénk ahhoz, amit most csinálunk, vajon a válasz egyértelmű lenne? Vagy ráfér már valami öröm és játék abba, amibe most kezdenénk bele?

A félelem az, ami visszatart ettől a játéktól bennünket. Újra kockáztatni, újra senkik lenni egy új üzleti piacon. Újra idős fejjel tanulni, beülni a sok fiatal mellé, újra új kütyüket megtanulni, amitől már most hányunk, cserébe újra bekerülne az életünkbe a munka részéről a játék és a boldogság.

Újra élek módszer a’la Kollár Ági

Amikről mindenképp beszélni fogunk a tréning során

Kiégés

Vezetőként előbb-utóbb elérsz oda, amikor a munka rutinná válik és eltűnik belőled a tűz. Csinálod, de már nem tölt, inkább lehúz, fáraszt. Nem találod a helyedet és nem látod a következő lépésedet sem. Vagy, ha látod is, a kellő önbizalmad hiányzik hozzá.

Delfin effektus

Eljön az a pillanat, mikor már több tudás szinte nem is fér a fejedbe. Mindent kontroll alatt tartasz, mindent elemzel és mindenből eleged van. Mert menet közben elfelejtetted hogyan is akartál élni anno. Amikor is három szó elég volt a boldogságodhoz: szex, kaja, játék.

Belső figyelés

Minden vezetőnek, így Neked is szükséged van időnként a csendre. Amikor is csak befelé figyelsz, rá bízva magad a belső intuíciódra. Mi az, amire vágysz? Mi az, ami valóban boldogsággal töltene el Téged? Minden kérdésedre tudod a választ.

Megvalósítás

Amikor már újra ott van előtted a következő cél, amikor már újra játszik az agyad, amikor megszületett benned újra az egyensúlyod a tréning során, akkor állsz készen a következő lépésed megvalósítására – energiával és önbizalommal teli!

Következő cél

Cél nélkül nincs sem belső elégedettséged, sem külső eredményességed. A cél az, ami kimozdít Téged egy megrekedt állapotból. Ezt Neked szükséges megfogalmaznod, hogy újra bele tudj állni lelkesen az életedbe, a munkádba önbizalommal tele

Elégedettség

Az elégedettség érzése az, amire igazából eredményként vágyunk. Az elégedettség magunkkal és az elért, kézzelfogható eredményeink együtt adják azt a finom, jóleső érzést itt, amit másképpen boldogságnak hívunk. Amit annyira jó újra megtalálnunk!!! : )

Akitől tanulni fogsz

Velem megkapod a teljes túlélőből boldog Élő csomagot

Éltem erős megfelelési kényszerben, kerestem önmagam, az utamat, voltam érzelmi válságban, és mindezek mellett immáron 26 éve menedzselem sikerrel és folyamatos fejlődéssel saját stúdiómat és csapatomat Szolnokon, rendszeresen tartok tréningeket, coacholok. Vezetem munkatársaimat, drága ügyfeleimet és persze önmagamat.

Bőven dobott az élet épp elég pofont a számomra, de én mindig, felálltam és újra kezdtem. Tanultam, képeztem magam, majd egy idő után ezt a rengeteg tudást és gyakorlati tapasztalatot tovább adtam. Rájöttem, hogy vannak dolgok, amikre ha nem figyelünk eléggé, akkor belefásulunk az életünkbe. Ilyen a belső-külső egyensúlyunk, a 4 alappillérünk, amik között lavírozunk az életünk során, mint , mint Társ, mint Család, mint az Üzleti életünk. Ha az egyik borul, inog a többi is. Azt gondolom, hogy újra és újra érdemes megállnunk és rendet tenni magunkban. Elengedni, ami már nem szolgál és menni a változás felé, ami pedig újra fejlődést és eredményt teremt az életünkben. Újra és újra célt állítani, akár segítséggel és afelé haladni, ami számunkra a boldogságot jelenti. Amikor azt tudom mondani: Köszönöm, tényleg jól érzem magam a bőrömben.

Ez az, amit megtanítok Neked is ezen a vezetői tréningen, hogy hogyan lépj tovább, energiával telve, a jó irányba, kiégés nélkül.

Választhatsz: Azt akarod hallani, amit simogat, vagy azt, ami előre visz Téged! A tréningen az utóbbiról lesz szó ; )

Neked találtam ki(?)

Élmény lesz együtt dolgoznunk

ha Magadra ismersz

Vezetői tréning

6 ok, amiért most csatlakozz a tréning programomhoz

Mert minél hamarabb beleállsz a megoldáskeresésbe, hogy mi a következő magán és üzleti célod, annál hamarabb lesz újra megelégedettség Benned.

Mert amikor sokáig cipelsz súlyt a válladon, előbb-utóbb az ellen a tested is tiltakozni fog, akár betegség tünetekkel is. Felesleges ezt megvárnod.

Mert egyszerűen jó dolog az agysejteket újra játékba, azaz munkába hívni.

Mert ha Te végre jól érzed magadat a bőrödben, a körülötted élők is jobban fogják.

Mert a mai napból is csak egy van, és ez pont tökéletes egy újrakezdéshez.

Mert eleget viaskodtál már Magaddal egyedül. Gyere, egyszerűen csináljunk rendet körülötted és töltsük fel az önbizalmad!

Ti mondtátok...

Néhány gondolat rólam és a tréningről az én szeretett Ügyfeleimtől

Ajándékba adom…

Néhány szeretetteljes aprósággal szeretnék Neked kedveskedni

Saját dedikált példány az „egy stílustréner vallomásából”

„Hogyan érezd magad jól a bőrödben, mint vállalkozó nő” c. könyvemben a saját életemet, megéléseimet, tapasztalataimat osztom meg Veled teljesen kendőzetlenül. Átadom Neked, hogy hogyan tudod (meg)élni azt a szerelemmel teli életedet, amire valójában születtél, akár a Női, akár az Üzleti életedben.

értéke: 3.990 Ft

Közös, tápláló ebéd a stúdióban, hogy rendben legyél

Minden tréning alkalommal vendégem vagy egy mennyei étkezésre, melyet offline személyes találkozó esetén a szolnoki stúdiómban költünk majd el együtt, online tréning esetén pedig házhoz rendelem Neked :>) Közben pedig életmódról is beszélgetünk. Ez is fontos része a belső változásnak. Hiszen az vagy, amit megeszel. Több étterem kínálatából választhatsz. Előre egyeztetjük, hogy mik az igényeid. értéke: 3-7.000 Ft / alkalom

Utánkövetés, hogy az utolsó alkalom után is az úton maradj

A tréning lezárása után 3 hónappal később egyeztetünk, hogy mi történt Veled, hogyan haladtál ezen időszakban az életedben, van-e valami, amiben elakadtál, segítségre, tanácsra szorulsz esetleg, vagy minden rendben van Veled, van-e bármi, amiben még tudlak támogatni Téged.

értéke: 10.000 Ft

Ajánlott tudásanyagok, hogy még többet tudj kihozni a tréningből

Megosztom Veled, mindazokat a könyveket, olvasmányokat, tananyagokat, amelyek Nekem is nagyon sokat adtak, amelyekből rengeteg inspirációt és lelki erőt merítettem, és amelyek szerintem Számodra is nagy segítséget fognak jelenteni ahhoz, hogy a tréning után is olyan életet élhess, amelyre mindig is vágytál, s amilyet megérdemelsz.

értéke: 2.000 Ft

Delfin-effektus Vezetői tréning

A tréning helyszíne, időtartama

Helyszín

5000 Szolnok, Tófenék u. 7.
Kollár Ágnes Stúdió
saját magán parkolóval

Időtartam

Egy tréning alkalom 6 órás
(sajnos nagyon gyorsan elrepül :))

Csomagok

Válaszd ki Magadnak a szimpatikus csomagot!

1 x 6 óra Delfin-effektus Vezetői Tréning csomag

Ajándék dedikált könyvvel, kellemes ebéddel, utánkövetéssel és ajánlott tudásanyaggal

80.000 Ft + ÁFA

5 x 6 óra Delfin-effektus Vezetői Tréning csomag

Ajándék dedikált könyvvel, kellemes ebéddel, utánkövetéssel és ajánlott tudásanyaggal

375.000 Ft + ÁFA

Mindkét csomag esetében választhatsz, hogy:

személyesen, offline, a szolnoki Stúdiómban szeretnéd a tréninget,

vagy

online, az otthonod kényelméből

Jelentkezés

Jelentkezésedet ITT tudod leadni

Töltsd ki az űrlapot, és pár napon belül megkereslek a továbblépéssel kapcsolatban.
Az űrlap kitöltése önmagában még nem jár fizetési kötelezettséggel.

Mi történik az űrlap elküldése után?

1. Időpont egyeztetés konzultációra: Pár napon belül e-mailben jelentkezek, hogy telefonos konzultációs időpontot egyeztessünk.

2. Felmérő beszélgetés: A megbeszélt időpontban felhívlak, és beszélgetünk elsősorban Rólad, de egy kicsit rólam és a tréningről is. Megnézzük, hogy valóban én vagyok-e Számodra a legjobb megoldás és hogy megvan-e köztünk a kémia : ) Ha mindketten érezzük a hívást, akkor leegyeztetjük a személyes alkalom időpontját, és küldöm a számlaszámot az utaláshoz vagy megegyezünk, hogy személyesen, készpénzben hozod a képzés díját.

3. Megkezdődik a nagy átalakulásod és egyeztetjük a további időpontokat: A konzultáció(ko)n 10 órára várlak majd gyönyörű, szolnoki stúdiónkban, ahol könnyű reggelivel és isteni kávémmal várlak. Délben megebédelünk, majd folytatjuk a tréninget. Amennyiben az 5 alkalmas tréningcsomagot kérted, úgy hasonló menetrendre számíthatsz a többi alkalommal is, továbbá ez esetben itt, az első konzultáción megbeszéljük a többi személyes tréning időpontját is, hogy be tudjuk előre írni.

Kérdésed van? Írj bátran!
Ha bármilyen kérdésed van, szeretettel várom azt a studio@kollaragnesstudio.hu email címre!

Garancia

Olyan nincs, hogy megbánd!

Tréningemre ugyanis 100,4%-os
elégedettségi garanciát vállalok!

Ha a tréning során úgy érzed, nem azt kapod, amiért érkeztél, jelezd ezt a tréning első egy órájában. Ez esetben vendégem vagy egy kávéra, barátként elbúcsúzunk, a tréning teljes díját pedig visszautalom Neked.

Kérdéses?

Néhány kérdés, ami talán Benned is felmerült

Töltsd ki a fenti űrlapot az adataiddal, és küldd el. Ezt követően e-mailben egyeztetünk időpontot egy térítésmentes telefonos konzultációra, amelyen átbeszéljük, hogy valóban Neked való-e ez a tréning, valóban én vagyok-e a Te embered, megvan-e köztünk a kémia. Hiszen én is csak olyanokkal szeretek és tudok eredményesen együtt dolgozni, akikkel abszolút megvan a közös hullámhossz :) Ha mind a ketten úgy érezzük, egymásnak teremtett minket az univerzum, akkor leegyeztetjük az első személyes találkozó időpontját, illetőleg bekérem Tőled a tréning díját.

A stúdióban, készpénzben is kifizetheted a tréning díját.

Szolnokon, a Tófenék utca 7. szám alatt várlak nagyon nagy szeretettel Téged a Kollár Ágnes Stúdióban, saját magán parkolóval.

Semmi gond. Ebben az esetben nézünk egy másik időpontot. Azonban arra kérlek, hogy az adott időpont előtt legalább 2 nappal előre jelezd, hogy ennek megfelelően tudjunk mi is tervezni. Köszönjük szépen!

Semmi gond. Szívesen elmegyek Érted az állomásra ;)
Természetesen :) Egyébként az ebéd általában vagy egy könnyű cézár saláta szokott lenni vagy egy finom tortilla sok finom egészséges dologgal. De volt már, aki az én speciális szendvicsemet kérte. A lényeg, hogy Számodra egészséges és finom legyen. Mindent meg tudunk beszélni :)

Be happy!

Boldogságra lettél teremtve

de nem kaphatod meg csak úgy

Neked Magadnak kell megteremtened a saját boldogságodat. Erre kizárólag csak Te vagy képes.

És hidd el nekem, ha én mondom – lásd a személyes történetemet –, KÉPES VAGY RÁ!

Adj Magadnak egy esélyt a boldogságra!

Hatalmas szeretettel várlak a tréningen!

Millió ölelés

Ági