Love. Life. Business. Club.

Régi vágyam vált valóra, amikor létre hoztam a Love.Life.Business. Club-ot.

Azoknak a vezetőknek, akik éppen olyan teli energiával szeretik élni a magán- és az üzleti életüket, mint ahogyan én is. Akiknek fontos a tanulás, a fejlődés, a pozitív jövőkép.

Nagyon jó érzés ebben a zajos világban rátalálni azokra a hasonló értékrendű Emberekre, akik amellett, hogy haladnak, arra is figyelnek, hogy a tudásukkal, tapasztalatukkal másoknak is segítsenek. Ebben a zárt csoportban osztom meg a saját napi magán- és üzleti életem megoldásait is.  Illetve ötletelek a felmerülő elakadásokon, legyen ez célállítás, anyagi biztonság, üzleti elakadás vagy a kezdő lépések egy vállalkozás életében. Őszintén, virágnyelv nélkül, szeretettel. Vigyázva Rád.

Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor azt már tudja, mit nem akar csinálni.

De azt még nem, hogy helyette mit. Nekem ez a válasz korán megszületett bennem. Úgy akartam élni, úgy akartam szeretni, olyan munkát akartam választani, olyan Emberekkel akartam dolgozni, hogy megfelelési kényszer nélkül, őszintén, minimális maximalizmussal, minden nap adva és ölelve tehessem azt. Ekkor voltam 25 éves. Ma 53 és végtelenül szeretem az életemet, a családomat, a vállalkozásomat, a Vendégeimet. Hálás vagyok értük minden nap. Én szinte egyszerre lettem felnőtt, édesanya, társ és vállalkozó. A főiskola utáni egy-két évben minden fontos lépésemet kipipáltam igen gyorsan. NŐvé válnom azonban tovább tartott. Volt vele dolgom. NŐnek nem elég születni, azt megélni is tudni kell. Egyszerűen, szerethetően,  csábosan, folyamatosan fent tartva a „jól érzem magam a bőrömben” érzést itt belül a lelkünkben, szívünkben. Ehhez először szükséges volt egy út számomra Monacoba anno 20 évvel ezelőtt. Ahol érzékelhettem, megtapasztalhattam, megtanulhattam milyen egyszerű dolog stílusban kifejezni és megélni a Nőt. Ott egyből tudtam mi az életem következő feladata: ezt az egyszerű, letisztult, hétköznapi eleganciát tovább adni másoknak is. De rájöttem ez még nem elég. Hogy azt érezd, hogy köszönöm, jól érzem magam a bőrömben, mint NŐ, ahhoz először a magadba vetett hitet, az önbizalmadat is szükséges megerősítenem. Így lettem stílustréner.

Az utána következő 12 év tanulása (marketing, értékesítés, lezárás technika, legendás ügyfélélmény, megoldásközpontú brief coaching) azonban megint egy újabb  világ felé vitt, aminek újra minden percét imádtam. Hogy a kreativitásom 98%-os az a személyiség tesztjeim során gyorsan kiderült, azonban ez a gyakorlatban csak akkor lett hirtelen szembetűnő és használható erősség, amikor már vállalkozó társaim is kérték az üzleti ötleteimet a saját cégük életében. Maga az ötletelés az a haszontalan idő, amiből, ha nem születik gyakorlati megoldás, kidobott pénz és energia egy cégnek.  Vezetőként ezt pontosan tudom. Így, hogy keretet adjak a közös munkáknak, hogy kontrolálni tudjam az eredményedet és, hogy a kérdéseim megoldás központúak legyenek, elvégeztem a brief coachingot.  És a Stúdió mellett elkezdtem előadásokat, személyes tréningeket, 3 napos elvonulós Mastermindot szervezni, hogy most már a tanult és a gyakorlatban szerzett tapasztalataimat is tovább adjam azoknak a mikro-és kisvállakozóknak, akik elkötelezettek az Ügyfeleik mellett, akik számára már egy magasabb szintű élményt kívánnak adni és a cégük profitját pedig növelni.

Küldetésem, hogy a kreatív megoldásaimmal egy Elit Ügyfél kört teremts a Cégednek.
Simple Life, Simple Woman. Ne tökéletes légy! Elég, ha csak szerethető vagy...

A múltad eredménye az, aki ma vagy. A jövőd eredménye az, akivé holnap válni akarsz. Használjuk hozzá mind azt, amit már megtanultál, megéltél és a szerethető erőségeddé vált. És tesszük hozzá mind azt, ami ahhoz szükséges, hogy még elégedettebb légy önmagaddal. Így dolgozom….bár sosem éreztem ezt munkának. Inkább egy baráti együttlétnek, amikor is én adom azt, amit én tudok: magabiztosság, magán és vállalkozói megélés, üzleti tudás, személyes varázs az életedhez, a munkádhoz kreatív megoldásokkal. A lényeg, hogy megtaláld újra a motivációdat, az egyensúlyodat, az önbizalmadat és a következő üzleti szintedre lépj, mint bátor Megvalósító.

Kollár Ágnes

Ha kaphatok egy lehetőséget, amikor időt tölthetek Ágival, ott lesz fent, lent érzés, de amikor elindulok haza, hosszú ideig viszem majd a szívemben és a fejemben azt a tudást, amit tőle kaptam. És azt, hogy, pont elég vagyok, sikerre vagyok ítélve! Ettől haladok. Ettől érzem jobban magamat a bőrömben. Köszönöm Neked!

DANCS FRUZSINA

A stúdiódban megláttattad velem azt a Nőt is, amit én nem láttam magamban. Fantasztikus mit hoztál ki belőlem, az érzés és az élmény azóta is bennem él. Azt is adtad nekem példaként, hogy ismerjük el, ha gyengék vagyunk, ha nem tökéletesek és azt őszintén vállaljuk fel. Hogy, lehetünk komoly vállalkozók, de mellette őrizzük meg a gyermeki nyitottságunkat, rácsodálkozásunkat a másik emberre, a világra. Nagyon szeretem veled tanulni az életet!

RÉTI ILDIKÓ

Csatlakozz a LOVE. LIFE. BUSINESS. CLUB-hoz és ötletelj velünk!Csatlakozok!